Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Ontsmetten meubels

Vanwege covid-19 hebben wij onze dienstverlening aangepast aan de huidige wensen. Nu is het meer dan ooit belangrijk dat alles hygiënisch schoon is en hiervoor hebben wij speciale middelen die stofferingen van meubels tijdens de reiniging ontsmetten. Belangrijk voor op kantoor en thuis. Neem contact met ons op voor deze aanvullende service.

meubel reiniging 1

De nadelen van bacteriën en allergenen

De vele bacteriën om ons heen verrichten vaak goed werk. Het evenwicht aan bacteriën moet wel reëel zijn: een teveel zorgt onder andere voor vieze geurtjes iin gestoffeerd meubilair. Allergenen zijn stoffen die een allergische reactie kunnen veroorzaken. Binnenshuis is dit vaak de huisstofmijt. Deze nestelt zich overal waar het maar kan. Een allergische reactie kan bestaan uit een loopneus, rode en tranende ogen of jeuk. Alleen met een goede reiniging zijn bacteriën en allergenen te verminderen of te verwijderen.

Ontsmetten door grondig verwijderen van bacteriën en allergenen

Met alleen stofzuigen verwijdert u slechts een klein gedeelte van de aanwezige bacteriën en allergenen. Om een schone omgeving te creëren is veel meer dan dat nodig.

Met behulp van de Chem-Dry C&W sproei-extractie reiniging en een speciaal antisepticum worden bacteriën en allergenen goed aangepakt. In tijden van Corona is een gezond binnenmilieu meer dan ooit van groot belang.

Neem contact met ons op