Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Stoffen bank reinigen

Een gestoffeerd bankstel kan soms vieze vlekken vertonen of smoezelig worden. Het schoonmaken hiervan brengt veel werk met zich mee. Wanneer dit op een verkeerde manier gebeurt dan kunnen vlekken zelfs verergeren. Daarom laat u het schoonmaken van uw zitmeubilair over aan de vakexpert. Chem-Dry C&W heeft al meer dan 19 jaar ervaring op het gebied van reinigen van gestoffeerde zitmeubels. Dankzij onze reinigingsmethode is het niet nodig de bekleding of uw gehele zitbank te vervangen. Wij zorgen ervoor dat deze er weer als nieuw uitziet. Daarnaast wordt uw meubilair op milieuvriendelijke wijze gereinigd. Hierdoor wordt niet alleen het milieu minder belast, ook is dit een zeer effectieve manier van reinigen.

Vlekken uit bekleding verwijderen

Zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen door ons verwijderd worden. Ga bij ernstige vlekken liever niet zelf aan de slag. De kans is groot dat u door een verkeerde methode of gebruikmaking van bepaalde producten het probleem alleen maar groter maakt. Chem-Dry C&W weet precies hoe individuele vlekken aangepakt moeten worden. Dankzij de dieptereiniging verdwijnen ontsierende vlekken niet alleen snel, ook blijft de bekleding in de toekomst langer mooi. Nieuw vuil wordt immers minder snel aangetrokken. En dat is precies wat uw stoffen bank nodig heeft. Wij maken gebruik van de unieke koolzuurtechniek en de sproei extractie methode. Vooraf wordt eerst bekeken wat het beste voor uw bankstel is.

Regio Utrecht, Nieuwegein en Ede

Wij zijn werkzaam in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Binnen deze gebieden berekenen wij geen voorrijkosten. Daarnaast kunt u een eerlijk een betrouwbaar advies verwachten. Graag komt Chem-Dry C&W bij u langs om te bekijken hoe wij u van dienst kunnen zijn. Uw meubilair kan binnen één dag gereinigd worden. Onze schoonmaakmethode zorgt ervoor dat uw bankstel snel weer droog is. De pH-neutrale reinigingsmethode kan op alle stoffering worden toegepast. Vraag gerust naar onze methodes.