Bel ons gratis op 0800 333 5555

linkedin facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Uw meubels professioneel laten reinigen

Last van smoezelige en vette armleuningen? Zitten er kringvlekken op de bureaustoelen of ruikt uw bank onfris vanwege huisdieren? Maar zijn de meubels nog niet aan vervanging toe? Geen nood want Chem-Dry C&W heeft de perfecte oplossing hiervoor. 

Wij hebben jarenlange ervaring en kennis op het gebied van meubelreiniging. Onze opdrachtgevers zijn particulieren, bedrijven en overheidsinstanties. 

Neem contact op

Meubels professioneel laten reinigen

Onze werkwijze

Wij reinigen uw gestoffeerde meubels intensief met behulp van koolzuur. Hierbij drukken vele miljoenen microscopische koolzuurbelletjes het vuil naar boven. Daarna wordt het vuil met grote zuigkracht verwijderd. 

Bovendien drogen de meubels relatief snel. Zo wordt voorkomen dat stofmijt, meeldauw en bacteriën de kans krijgen zich te vermenigvuldigen. Deze organismen houden namelijk van een vochtige omgeving. Op deze wijze verbetert Chem-Dry C&W uw binnenmilieu.

Voordelen van Chem-Dry C&W meubelreiniging

Meer informatie over meubelreiniging en onze reinigingsmethode

Wilt u weten wat wij als meubelreiniger voor uw kunnen betekenen? Neem voor vrijblijvend advies contact met ons op. Wij komen graag nij u op bezoek voor een inventarisatie een eerlijk advies.

Neem contact op