Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Stoel laten reinigen

Wilt u uw stoel laten reinigen? U hoeft niet langer te accepteren dat uw stoelen niet meer fris zijn of vlekken bevatten. Chem-dry C&W reinigt uw stoelen weer als nieuw.

Wilt u weten hoe dit in zijn werk gaat? Lees dan verder voor meer informatie over de unieke Chem-Dry koolzuurreinigingsmethode. Direct contact opnemen om uw stoelen te laten reinigen kan via onderstaande knop.

Neem contact op

Chem-Dry koolzuurreinigingsmethode

Benieuwd hoe wij stoelen reinigen met de koolzuurreinigingsmethode? Lees snel verder!

  1. Wij maken gebruik van een koolzuurreinigingsmethode die gebruikt maakt van miljoenen kleine bubbeltjes. Deze bubbeltjes breken het vuil op en duwen het vuil naar de oppervlakte van de stof.
  2. Vervolgens wordt het vuil met behulp van ons krachtige extractie materiaal opgezogen.
  3. Door het gebruik van de koolzuurreinigingsmethode wordt er maar liefst 80-90% minder vocht gebruikt dan bij andere reinigingsmethoden.
  4. Binnen 1-2 uur kunt u uw stoel weer gebruiken. Door onze manier van stoelen reinigen nemen kansen op schimmels ook af.
  5. Een groot voordeel van onze reinigingsmethode is dat er geen gebruik wordt gemaakt van zeep, wasmiddelen of chemicaliën.

Voordelen van het reinigen van uw stoel

U hoeft dus niet langer te twijfelen over het kopen van nieuwe stoelen, door uw stoel te laten reinigen zijn ze weer als nieuw. Dit zal u een hoop geld besparen, helemaal op de lange termijn. Het is daarnaast ook nog eens goed voor het interne leefklimaat. Bacteriën en allergenen die zich graag nestelen in de stof van uw stoelen verwijderen wij met een reiniging met maar liefst een percentage van 98%. 

Bij ons kunt u ook terecht voor het reinigen van andere meubels

Uw stoel laten reinigen bij u thuis

Chem-Dry C&W komt bij u aan huis om uw stoelen te reinigen. Doordat er geen gebruik wordt gemaakt van zeep, wasmiddelen of chemicaliën is dit ook nog eens geheel veilig. U hoeft zich dus bij ons nooit zorgen te maken dat uw kind, huisdier of u zelf in contact komen met schadelijke stoffen.

Neem contact op