Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Interieurtrends 2023: duurzame vloeren

Duurzaamheid speelt tegenwoordig een grote rol in het dagelijkse leven en is een echte trend geworden. Dit is ook terug te zien in de inrichting van het huis, waarin vooral vloeren een belangrijke rol spelen. Maar welke vloeren zijn dé trend van 2021?

Duurzame-vloeren-trends-2019-ChemDryCenW

Marmer

Marmer is een hard natuursteen waardoor de vloer lang meegaat en duurzaam is. Mits de marmeren vloer goed wordt onderhouden kan het jaren mee. Voor 2023 is de trend marmer overal te zien. Niet alleen voor het gebruik van vloeren, maar ook voor een luxueuze uitstraling in badkamers en/of keukens. Voor een langere levensduur van uw marmeren vloer is het van belang deze te onderhouden op een aangepaste wijze. Chem-Dry C&W heeft specialisten in dienst om uw vloer zorgvuldig te behandelen

Vinylvloer

Vinylvloeren zijn weer helemaal terug van weggeweest. Niemand denkt nu meer aan de aanschaf van een vinylvloer, maar niets is minder waar. Vloeren van vinyl zijn juist heel duurzaam door hun levensduur en aanleg. Tegenwoordig zijn er de mooiste designs te vinden om de vloer te laten passen bij uw woning.

PVC

Vloeren van PVC komen elk jaar weer terug en de trend is niet weg te slaan. De pvc-vloeren gaan oneindig lang mee en zijn een goede vervanging voor harde houten vloeren. Het is een stuk duurzamer dan laminaatvloeren en is te verkrijgen in alle kleuren en maten. De levensduur van een pvc-vloer wordt verlengd door periodiek onderhouden. Chem-Dry is erin gespecialiseerd om pvc-vloeren te reinigen op een veilige manier.

Gietvloer

Gietvloeren zijn niet meer weg te denken binnenshuis. Deze trend kan uw huis elke look geven die u wilt. Door de vele mogelijkheden van kleur en materiaal is elke uitstraling mogelijk. Afhankelijk van de hardheid van de vloer is een gietvloer goed te onderhouden. Wel heeft het speciale aandacht nodig. Door een speciale reiniging van Chem-Dry C&W gaat uw gietvloer langer mee!

Vloerenreiniging door Chem-Dry C&W

Wilt u uw vloer op een professionele manier laten reinigen zodat u er geen zorgen van heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een advies op maat.

Neem contact op