Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Over Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W al jaren schoonmaak specialist
Clauda en Walter Cras ChemDry C&W

Chem-Dry C&W is in 1997 door Claudia en Walter Cras opgericht.  Door onze jarenlange kennis en ervaring kunnen wij onze klanten uitstekend bedienen en zijn wij in staat om een opdracht efficiënt en vakkundig uit te voeren. Wij hebben naast particulieren ook diverse grote zakelijke klanten in ons bestand, waaronder accountants- en advocatenkantoren, gemeentes, bioscopen, theaters, banken, scholen, een farmaceutisch bedrijf et cetera. Voor het plannen en uitvoeren van zowel grote als kleine projecten bent u bij ons dan ook aan het juiste adres. Alle opdrachten worden door ons met de grootste zorgvuldigheid uitgevoerd.

Een gedreven schoonmaak team

We zijn een gedreven team dat zich met enthousiasme inzet om het beste resultaat te behalen. Daar waar anderen stoppen, daar gaan wij door!

Meer over Chem-Dry C&W:

Klantenservice Chem-Dry C&W

Wilt u contact met ons of een afspraak voor een kennismakingsgesprek en advies, een offerte of heeft u vragen over schoonmaken van de meubels, een vertrek, kantoor, tapijt of wat dan ook. Neem contact op met onze klantenservice en wij staan graag voor u klaar met advies en een voorstel.

Neem contact met ons op