Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Veiligheid

Het Chem-Dry C&W team is gewend in allerlei soorten bedrijven en instellingen te werken, ook daar waar veilig werken topprioriteit heeft vanwege de aard van de werkzaamheden. Te denken valt aan petrochemische- en farmaceutische bedrijven, maar ook aan banken met beveiligde afdelingen of ministeries. Wij zijn opgeleid en hebben ruime ervaring om in dergelijke omgevingen te werken. Wij houden ons strikt aan de geldende veiligheidsvoorschriften en als VCA-gecertificeerd bedrijf hebben wij hier zelf ook kennis van. Kiest u voor Chem-Dry C&W dan kiest u voor een betrouwbare en serieuze partner waar u van op aan kunt.

VCA

Veilige en milieuvriendelijke producten

Veel klanten vinden het daarnaast belangrijk dat er met veilige en milieuvriendelijke producten gewerkt wordt. Dit kunnen wij volledig onderschrijven en het grootste deel van onze reinigingsmiddelen is dan ook groen gecertificeerd en veilig voor mens en dier bevonden. Wij vinden het ook belangrijk dat onze medewerkers met veilige en hoogwaardige producten werken.

CRI (Carpet and Rug Institute)

Onderstaand vindt u een link naar de website van CRI, waarin u bij “all manufacturers - Chem-Dry” kunt zien dat onze geteste producten voldoen aan de hoogste standaard en groen gecertificeerd zijn. Het CRI werkt met een onafhankelijk laboratorium en heeft geconstateerd dat de geteste producten van Chem-Dry effectief vlekken en vuil verwijderen zonder schade toe te brengen aan het uiterlijk en de prestaties van het tapijt. CRI 

Chem-Dry wereldwijd marktleider

Chem-Dry is al jarenlang wereldwijd markleider in tapijtreiniging en meubelreiniging en de ontwikkelingen staan nooit stil als het gaat om de verbetering van de veiligheid en duurzaamheid van onze producten en machines.

Neem contact met ons op