Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen

Dat tapijt een luxe en comfortabele uitstraling heeft is evident. Net zoals iedere vloer heeft tapijt ook reiniging en onderhoud nodig om er representatief uit te blijven zien. Chem-Dry C&W heeft alle kennis en middelen in huis om het tapijt er weer schoon en fris uit te laten zien door vuil en vlekken grondig aan te pakken. U kunt ook gebruik maken van onze diensten als het gaat om het reinigen van vloerkleden.

Contact opnemen

Tapijt laten reinigen door ChemDry C&W

Bijzondere eigenschappen van tapijt

Het grote voordeel van tapijt is dat de stofdeeltjes grotendeels in het tapijt achterblijven in plaats van dat ze in de lucht rond blijven zweven. Bij een hygiënische reiniging worden deze stofdeeltjes grondig uit de vloerbedekking verwijderd. Vooral voor mensen met een huisstofmijt allergie, COPD en astma is dit van belang. Door verwijdering van de allergenen zullen zij minder klachten en hinder hiervan ondervinden. In tegenstelling van wat vaak gedacht wordt is tapijt voor mensen met deze klachten dus beter omdat het tapijt juist stof vasthoudt en de stofdeeltjes bij harde en elastische vloeren op allerlei hoogten, en dus ook op neus- en mondhoogte, in de ruimtes rond blijven zweven met alle gevolgen van dien.

Wist u overigens dat tapijt verder:

Jarenlange ervaring met tapijt reinigen

Door jarenlange ervaring op het gebied van tapijtreiniging kunnen wij als geen ander u adviseren in het juiste onderhoud op basis van materiaalsoort, gebruikintensiteit en soort vervuiling. Welke methode ook er op basis van het advies toegepast wordt, een reiniging door ChemDry C&W is altijd opgebouwd uit de volgende stappen:

Naast een specialistische tapijt reiniging heeft uw ChemDry C&W specialist allerlei speciale middelen om vlekken te behandelen. Zo boeken we vaak succes bij vlekken door koffie, thee, limonade, fruit, olie, make-up, inkt etcetera.

Vuilwerende bescherming

Tijdens reiniging kunnen wij uw tapijt weer voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Elke beschermlaag zal door dagelijks gebruik van het tapijt slijten. Laat daarom deze bescherming vernieuwen, zodat nieuw vuil gemakkelijker verwijderd kan worden en de levensduur van uw tapijt wordt verlengd.

Aanvullende diensten:

Schoner, gezonder, droger

Neem contact met ons op