Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Hardnekkige vlekken verwijderen

Tapijt heeft zowel binnen het bedrijf als in huis vele voordelen. Zo heeft het een luxe uitstraling, is geluiddempend en bespaart energie. U vindt het belangrijk het tapijt altijd stralend mooi te houden. Hardnekkige vlekken kunnen uw tapijt ontsieren. Lichte vlekken kunt u goed zelf met koud water verwijderen. Wanneer het om hardnekkige vlekken gaat dan vertrouwt u op de schoonmaakspecialist Chem-Dry C&W. Wij weten met de juiste behandeling moeiteloos vlekken te verwijderen.

Tapijt reinigen zakelijk 2

Milieuvriendelijke werkwijze

Ga bij hardnekkige vlekken niet zelf aan de slag. Vaak maakt u het hiermee erger en ontstaan er juist grotere of diepere vlekken. Neem bij diepe vlekken contact op met Chem-Dry C&W. Zo weten wij met de juiste behandelmethode niet alleen vlekken te verwijderen, ook maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten en schoonmaakmethode. Daarnaast wordt er ook nog eens minder gebruik gemaakt van water en vermijden wij het gebruik van zeep. Zeep laat namelijk plakkerige resten achter die weer nieuw vuil aantrekken. Dit gebeurt niet bij onze reinigingsmiddelen. Het resultaat is een stralend schoon tapijt zonder vlekken. Zo krijgt uw tapijt weer de mooie uitstraling van vroeger, en dat allemaal op een milieuvriendelijke werkwijze.

Garantie op alle werkzaamheden

Chem-Dry C&W garandeert een stralend en schoon tapijt dat in de toekomst minder vuil aantrekt. Dit wordt bereikt door de speciale vuilbehandeling die het tapijt krijgt. Ook staan wij garant voor het verwijderen van de meest ontsierende vlekken. Wij staan achter onze producten en behandelmethoden, daarom geven wij garantie op al onze werkzaamheden. Met 19 jaar ervaring mogen wij ons de schoonmaakspecialist op het gebied van tapijtreiniging noemen. Daarom vertrouwt u op de expertise van Chem-Dry C&W. Ook voor tapijten die een speciale behandeling nodig hebben kunt u bij ons terecht. Zowel voor bedrijven als particulieren zijn wij toegankelijk, ongeacht de grootte van het tapijt.