Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Kleed laten reinigen

Een nieuw tapijt of kleed zal na verloop van tijd niet meer zo mooi zijn als vroeger. Het kleed kan grauw en vuil uit zien en zelfs aanvoelen. Uw kleed laten reinigen kan bij Chem-Dry C&W. Wij zijn al ruim 20 jaar de schoonmaakspecialist op het gebied van tapijtreiniging. Wij maken gebruik van verschillende reinigingsmethoden en weten elk tapijt moeiteloos stralend schoon te krijgen. Of het nu om een bedrijfspand, kantoor of woning gaat: u kunt altijd vertrouwen op de ervaring van Chem-Dry C&W. 

Duurzame reiniging van alle kleden

Er wordt tijdens de reiniging gebruik gemaakt van het basis reinigingsmiddel 'The Natural'. Dit is een zeer krachtig en effectief product dat werkt op basis van ingesloten koolzuur. Wanneer het koolzuur is uitgewerkt zullen er geen zeepresten achterblijven. Daarnaast maken wij ook gebruik van onze sproei-extractie reinigingsmethode. Hierbij wordt een diepe reiniging gegarandeerd. Bovendien wordt er minder gebruikt gemaakt van water. Dit is niet alleen beter voor het milieu, ook is uw tapijt sneller droog en bruikbaar.

Grondige reiniging in de regio Utrecht

Laat het kleed grondig reinigen met behulp van een van onze reinigingsmethode. Zowel voor bedrijven als particulieren zijn wij inzetbaar in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Wij geven garantie op alle werkzaamheden en berekenen geen voorrijkosten. Hierdoor kunt u uw tapijt op een voordelige en veilige manier laten reinigen. U kunt vertrouwen op 19 jaar kennis en ervaring, ook met kleden en tapijten die een speciale behandeling nodig hebben. Een grondige voor – en nabehandeling van uw kleed is altijd mogelijk. Zo wordt de grootste effectiviteit bereikt. Uw kleed zal in de toekomst zichtbaar minder vuil aantrekken. Dit dankzij de effectieve reinigingsmethode van Chem-Dry C&W.