Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen op scholen

Een goede school heeft niet alleen een mooi schoolgebouw, ruime klaslokalen en uiteraard ook vakkundige docenten, maar moet bovendien schoon en hygiënisch zijn. Het grondig reinigen van het tapijt in scholen is een vak apart. Door het veelvuldig en intensief gebruik van het tapijt, gaat het tapijt er op een gegeven moment smoezelig uitzien en kunnen storende vlekken ontstaan.

De reguliere schoonmaakdienst heeft vaak de grootste moeite om deze vervuiling goed en efficiënt aan te pakken. Wilt u dat uw schoolgebouw écht goed gereinigd wordt? Besteed deze klus dan uit aan een echte expert: Chem-Dry C&W. 

Neem contact op

Scholen schoonmaken door ChemDry C&W

 

Het tapijt op school vakkundig reinigen 

Het reinigen van uw school start met het schoonmaken van de vloer. Hierbij gebruiken onze schoonmakers milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze zijn niet schadelijk voor het milieu en bovendien honderd procent veilig voor de kinderen. Wat voor vloer u ook in uw schoolgebouw heeft liggen: wij maken deze grondig schoon. We hebben ervaring met het reinigen van alle soorten vloeren en soorten tapijt. 

Fruitvlekken verwijderen

Onze schoonmakers behandelen de vloeren in uw schoolgebouw, zoals ook de vieze vlekken in het tapijt onder de bureaus en tafels. Hierbij worden onder andere de fruitvlekken verwijderd met specialistische middelen. Na ons bezoek zijn er geen fruitvlekken meer te zien.

Meer informatie over het schoonmaken van uw school

Chem-Dry C&W maakt uw school reinigt uw school op een milieuvriendelijke en veilige manier. U kiest zelf hoe vaak dit moet gebeuren en wanneer u uw schoolgebouw precies wilt laten reinigen. Wilt u dit bijvoorbeeld na schooltijd, in het weekend of in een schoolvakantie doen? Bij ons is alles bespreekbaar. 

Neem contact met ons op, geef aan wanneer u gebruik wil maken van onze diensten en maak direct een afspraak. Wij komen op de korte termijn naar u toe om uw schoolgebouw eens goed onder handen te nemen.