Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen

Vuil en vlekken in alle soorten tapijt zijn geen enkele belemmering voor Chem-Dry C&W. Wij zijn de specialist in schoonmaken van tapijten in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Het reinigen van het tapijt gebeurt op een milieuvriendelijke en veilige manier. Het resultaat is een grondige reiniging waardoor uw tapijt de oorspronkelijke schoonheid en uitstraling weer terugkrijgt. Met 19 jaar ervaring is uw tapijt bij Chem-Dry C&W in goede handen. Ook met delicate stoffen weten wij uitstekend om te gaan. Een anti allergie en bacteriën behandeling is mogelijk. Zo wordt uw tapijt pas echt goed en hygiënisch schoon.

Tapijt reinigen zakelijk 2

De werkwijze van Chem-Dry C&W

Uw tapijt wordt op volledig milieuvriendelijke wijze gereinigd. Zo maken wij gebruik van het basis reinigingsmiddel 'The natural'. Dit is een middel dat dankzij de actieve koolzuur diep in de vezels doordringt. Chem-Dry C&W maakt gebruik van verschillende reinigingsmethoden. Een veel gebruikte methode is de sproei-extractie. Dit is een zeer effectieve methode om het tapijt weer hygiënisch schoon te krijgen. Daarnaast kunnen wij hardnekkig vuil uit het tapijt los borstelen. Resterende vlekken kunnen extra bewerkt worden. Wij zijn pas tevreden als uw tapijt weer stralend schoon is.

Milieubewuste werkwijze

Er wordt tijdens het reinigen geen gebruik gemaakt van zeep, fosfaten of andere chemische middelen. Het reinigingsmiddel 'The Natural' maakt het mogelijk dat er minder water verbruikt wordt. Deze werkwijze is minder belastend voor het milieu. Ook zorgt dit duurzame reinigingsmiddel ervoor dat er geen vuil aantrekkende resten achterblijven. Hierdoor blijft uw tapijt langer schoon en mooi. Omdat wij achter onze producten en werkwijze staan, geven bij garantie op alle werkzaamheden. Zo bent u gegarandeerd van een uitstekend resultaat. Daarnaast berekenen wij geen voorrijkosten. Laat uw tapijt grondig en professioneel reinigen en vertrouw op de expertise van Chem-Dry C&W.