Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen speciaal voor particulieren

Tapijt geeft een specifieke en warme uitstraling aan uw interieur. Vaak heeft u specifiek voor een bepaalde structuur of kleur gekozen om aan te sluiten bij uw interieur. Na verloop van tijd kan het tapijt er wat smoezelig en vlekkerig uit gaan zien en is stofzuigen alleen niet meer voldoende. Het is vaak niet nodig om gelijk een nieuw tapijt of kleed aan te schaffen. U kunt als particulier uw tapijt professioneel laten reinigen

Neem contact op

Tapijt reinigen voor particulieren

Tapijt reinigingsmethode van Chem-Dry C&W

De reinigingsmethode van Chem-Dry C&W is dan de uitkomst. Uw tapijt of kleed worden snel, diep en vakkundig schoon gemaakt en zien er weer keurig netjes uit. De kosten voor nieuw tapijt kunt u uitsparen en een prettige bijkomstigheid is dat u alle spullen op de plaats kunt laten staan. Wij helpen u met het verplaatsen van de meubels en de zware kasten kunnen gewoon op hun plek blijven staan. Na de reiniging kan direct over het tapijt gelopen worden.

Pluspunten van een professionele tapijtreiniging

Tapijt dat gereinigd is behoudt niet alleen zijn warme luxe uitstraling, maar het gaat ook langer mee. Vuil, en dan met name zand, zorgt voor snellere slijtage en dat is zonde van uw aankoop. Bovendien verbetert deze intensieve reiniging van het tapijt de luchtkwaliteit in uw huis. Bewoners met gevoelige luchtwegen voelen zich er beter bij!

Voordelen voor u

De voordelen voor u en uw tapijt van onze professionele reiniging merkt u uiteraard het best in de praktijk. Naast kwaliteit kiest u met een reiniging door Chem-Dry C&W ook voor een stukje zekerheid en gemak. Onze voordelen voor u laten zich als volgt opsommen:

Specialistische bewerkingen

Naast het “standaard” tapijt reinigen kunnen we ook voor u:

Neem contact met ons op