Bel ons gratis op 0800 333 5555

linkedin facebook

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen voor bedrijven en gemeenten

Alle vele jaren voeren wij grote projectmatige opdrachten uit en reinigen wij het tapijt bij uiteenlopende bedrijven en verschillende gemeenten en instellingen. In overleg maken wij een nauwkeurige planning en garanderen wij een efficiënte uitvoering en een zorgvuldige aanpak bij de verwijdering van vlekken en vuil uit het tapijt. Wij zijn een meedenkende partner en vertalen uw wensen en onze ervaring naar een onderhoudsplan op maat. Voor alle situaties, van onderhoudsreiniging tot en met de meest intensieve dieptereiniging, biedt Chem-Dry C&W u de beste methode.

Tapijt reinigen zakelijk

Altijd een schoon en representatief tapijt

U kunt zowel ad hoc als op contractbasis een beroep op ons doen.  Het onderhoudsplan bestaat uit volledige reinigingen die afgewisseld worden met gedeeltelijke reinigingen van bijvoorbeeld looppaden en  voor vlekverwijdering. Zo blijft uw tapijt perfect onderhouden en wordt de levensduur aanzienlijk verlengd.  Deze aanpak zal eveneens een positief effect hebben op de luchtkwaliteit en daamee op het binnenmilieu en het welbevinden van de medewerkers.

Pluspunten van een professionele reiniging

Het regelmatig professioneel laten reinigen van het tapijt in uw bedrijfspand levert u een aantal grote voordelen op. 

Representatief

Schone vloerbedekking en entreematten vormen een positief visitekaartje voor uw bedrijf. Zeker met de tegenwoordige “kantoortuinen” is het van belang om het tapijt regelmatig te reinigen. Door het open karakter zullen looppaden en vlekken eerder opvallen.

Kosten besparend

Een gedegen onderhoudsplan met regelmatige reiniging en bescherming van uw tapijt zorgt ervoor dat het in goede staat blijft en langer meegaat. Hierdoor hoeft u geen investering te doen in het vervangen van uw tapijt. Als u de cost for life vergelijkt met andere soorten vloerbedekkking dan komt tapijt er ook heel gunstig uit.

Een goed onderhouden entreemat zorgt ervoor dat er veel minder vuil in het pand gelopen kan worden.

Specialistische bewerkingen

Naast het “standaard” tapijt reinigen kunnen wij voor u onder andere uitvoeren:

tapijt consument

Voor en na reiniging 

Neem contact met ons op