Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Kantoren schoonmaken 

Als ondernemer wilt u uw werknemers natuurlijk een schone werkplek bieden. Een opgeruimd kantoor heeft verschillende voordelen:

  • Verhoogt de prestatievermogen
  • Voorkomt irritatie tussen u en uw werknemers
  • Zorgt voor meer productiviteit
  • Leidt tot minder stress
  • Draagt bij aan een veilige werkomgeving

Wilt u er echt alles aan doen om uw personeel een schone werkomgeving te bieden? Laat uw kantoor dan reinigen door Chem-Dry C&W. Wij kunnen uw kantoor eenmalig of periodiek schoonmaken. 

Neem contact op

Kantoren schoonmaken ChemDry C&W

De vloer op kantoor laten reinigen 

Enkele jaren geleden zag uw vloer op kantoor er nog goed uit, maar door intensief gebruik is deze niet meer zo schoon en representatief. Door de vloer regelmatig te stofzuigen, kunt u de vlekken niet laten verdwijnen. Hier heeft u onze professionele schoonmakers bij nodig. Zij zorgen ervoor dat alle vlekken van het tapijt verdwijnen. Zelfs de hardnekkige vlekken zijn na ons bezoek niet meer te zien. 

Schone bureaus en schone bureaustoelen 

We kunnen niet alleen de vloer op kantoor reinigen, maar behandelen ook graag de bureaus en bureaustoelen. Na ons bezoek zien deze er weer als nieuw uit. Dit is prettig voor al uw werknemers, maar zeker voor uw personeelsleden met allergieën. Zij hebben beduidend minder klachten na de vakkundige reiniging door onze experts. 

Bepaal zelf uw frequentie 

U kiest zelf wanneer en hoe vaak onze schoonmakers langs moeten komen. Vindt u een complete reiniging van eens per jaar voldoende? Dan komen wij graag eens per jaar bij u langs om uw kantoor onder handen te nemen. Wilt u uw kantoor ieder kwartaal van top tot teen laten schoonmaken, dan is dit ook mogelijk. Ook het eenmalig inhuren van onze experts is een mogelijkheid. 

Meer informatie of direct een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We beantwoorden uw vragen graag en kunnen uw afspraak direct in onze agenda zetten.