Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Scholen schoonmaken 

 
Een goede school heeft niet alleen een mooi schoolgebouw, ruime klaslokalen en uiteraard ook vakkundige docenten, maar moet bovendien schoon en hygiënisch zijn. Het schoonmaken van scholen is een vak apart. Wilt u dat uw schoolgebouw écht goed gereinigd wordt? Besteed deze klus dan uit aan een echte expert: Chem-Dry C&W
 
Neem contact op
 

Scholen schoonmaken door ChemDry C&W

De vloer vakkundig reinigen 

Het reinigen van uw school start met het schoonmaken van de vloer. Hierbij gebruiken onze schoonmakers milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen. Deze zijn niet schadelijk voor het milieu en bovendien honderd procent veilig voor de kinderen. Wat voor vloer u ook in uw schoolgebouw heeft liggen: wij maken deze grondig schoon. We hebben ervaring met het reinigen van alle soorten vloeren. 
 

De vieze bureaus grondig schoonmaken 

Onze schoonmakers behandelen niet alleen de vloer in uw schoolgebouw, maar pakken ook de vieze bureaus aan. Hierbij worden onder andere de fruitvlekken van bureaus verwijderd. Na ons bezoek zijn er geen fruitvlekken meer te zien. Kaugom is lastig te verwijderen, wij proberen altijd zo veel mogelijk kaugom te verwijderen. 
 

Een schone school van top tot teen 

Chem-Dry C&W maakt uw school van top tot teen schoon. U kiest zelf hoe vaak dit moet gebeuren en wanneer u uw schoolgebouw precies wil laten reinigen. Wilt u dit bijvoorbeeld na schooltijd, in het weekend of in een schoolvakantie doen? Dan is dit zeker mogelijk. Neem contact met ons op, geef aan wanneer u gebruik wil maken van onze diensten en maak direct een afspraak. Wij komen op de korte termijn naar u toe om uw schoolgebouw eens goed onder handen te nemen.