Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Schoolvloer schoonmaken 

Het is erg belangrijk dat de leerlingen van uw school les krijgen in een schoon en hygiënisch gebouw. Niet alleen de sanitaire voorzieningen moeten schoon zijn, maar ook de rest van het gebouw moet goed onderhouden worden. Wilt u de vloer van uw schoolgebouw vakkundig laten reinigen? Dan bent u bij Chem-Dry C&W aan het juiste adres. 

Neem contact op

Een vakkundige en milieuvriendelijke reiniging 

Chem-Dry C&W heeft zich vele jaren geleden gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten vloeren. Wij maken de vloer van uw schoolgebouw niet alleen vakkundig schoon, maar doen dit ook op milieuvriendelijke wijze. Zo werken wij alleen met schoonmaakmiddelen die niet schadelijk zijn voor de omgeving en voor het milieu. Huurt u onze schoonmakers in, dan weet u zeker dat de vloer van uw schoolgebouw goed én veilig gereinigd wordt. 

Een reiniging op het juiste moment 

U kiest helemaal zelf wanneer u de vloer van uw school wil laten reinigen. Dit kan in het weekend, maar ook na een schooldag of in de vakantie. Wij maken graag op het gewenste moment tijd voor u. 

Schoolvloeren schoonmaken door ChemDry C&W

Waarom Chem-Dry C&W? 

Wij hebben al meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van schoonmaak. We kunnen alle soorten vloeren vakkundig reinigen, waaronder ook de vloer van uw gymzalen. Bovendien profiteert u bij ons van snelle droogtijden, een garantie op de werkzaamheden en lage kosten. Bij Chem-Dry C&W hoeft u bijvoorbeeld geen voorrijkosten te betalen, maar betaalt u enkel de kosten van ons vakkundige schoonmaakwerk. 

Direct een afspraak maken 

Wilt u de vloer van uw schoolgebouw op de korte termijn onder handen laten nemen? Neem dan contact met ons op en maak direct een afspraak met onze vakkundige schoonmakers. Meer informatie over onze diensten? Neem dan gerust contact met ons op.