Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging voor bedrijven

Door de jaren heen kan de vloerbedekking in uw bedrijfspand flink vies worden. U kunt ervoor kiezen het tapijt te laten vervangen, maar dit kost veel geld en is vaak eigenlijk niet nodig. Vies tapijt kunt u namelijk ook gewoon laten reinigen, door Chem-Dry C&W. 

Neem contact met ons op

reiniging tapijt

Tapijtreiniging voor alle soorten tapijten

Chem-Dry C&W kan alle soorten tapijten reinigen. Denk hierbij aan standaard vloerbedekking, maar ook aan projecttapijt en vilttapijt. Door uw tapijt op professionele wijze te laten reinigen, kunt u hier vele jaren langer gebruik van maken. Dit betekent dat u veel geld bespaart, simpelweg omdat u nog geen nieuw tapijt aan hoeft te schaffen.

Tapijttegels laten reinigen door Chem-Dry C&W

Wij kunnen zelfs tapijttegels reinigen, zonder dat deze tapijttegels een andere kleur krijgen dan de andere tegels op de vloer. Bij het aanschaffen van nieuwe tegels is dit wel anders. Deze tegels hebben vaak een hele andere kleur dan de tegels op de grond. Dit betekent dat u veel investeert in een nettere vloer, zonder dat uw vloer er uiteindelijk echt beter uit ziet. Laat u uw vieze tegels reinigen, dan ziet uw vloer er wel stralend uit.

De voordelen van Chem-Dry C&W?

Chem-Dry C&W heeft door de jaren heen een groot klantenbestand met vele verschillende bedrijven opgebouwd. Wordt ook u klant van Chem-Dry C&W, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • U weet zeker dat uw tapijt goed en milieuvriendelijk gereinigd wordt.
  • Er blijft geen vuilaantrekkend residu achter in het tapijt. Dit betekent dat uw tapijt langer schoon blijft.
  • Het tapijt is binnen twee uur helemaal droog.

Wilt u meer weten of een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op. Wij kunnen al uw vragen beantwoorden en eventueel ook direct een afspraak inplannen.