Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging voor bedrijven in Arnhem 

Veel ondernemers kiezen ervoor een tapijt in hun bedrijfspand te laten leggen. Zeker kantoorpanden worden vaak met stoffen vloerbedekking uitgerust. Deze vloerbedekking gaat lang mee, maar tapijt heeft ook een groot nadeel. Als de vloerbedekking vies wordt, is het namelijk erg lastig deze goed te reinigen. 

Neem contact met ons op

reiniging tapijt

Waarom professionele tapijtreiniging? 

Wilt u uw vloerbedekking honderd procent laten reinigen, zodat hier geen vlekken meer op zitten? Dan bent u bij Chem-Dry C&W aan het juiste adres. Wij zijn al jaren gespecialiseerd in professionele tapijtreiniging in Arnhem en omgeving. 

Laat u uw tapijt door een professional reinigen, dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • De vloerbedekking wordt gegarandeerd schoon. Zelfs zeer hardnekkige vlekken worden verwijderd. 
  • Er blijft geen vuilaantrekkend residu achter op uw tapijt. Hierdoor blijft de vloerbedekking langer schoon. 
  • U bespaart een hoop tijd, aangezien u zelf niet met schoonmaakmiddelen in de weer hoeft. 

Daar komt nog bij dat Chem-Dry C&W een milieuvriendelijk middel gebruikt om uw vloerbedekking te reinigen. U hoeft zich dan ook geen zorgen te maken dat u het milieu schaadt als u gebruik maakt van onze dienstverlening. 

Voor alle bedrijven in Arnhem 

Alle soorten bedrijven kunnen gebruik maken van onze dienstverlening op het gebied van professionele reiniging. Het maakt niet uit wat voor vloerbedekking u heeft liggen, want wij kunnen alle soorten stoffen vloerbedekkingen vakkundig reinigen. Ook als uw tapijt ernstig vervuild is, komen wij graag bij u langs. Maak eens een afspraak met onze schoonmaakexperts, want dit is altijd vrijblijvend en zonder het rekenen van voorrijkosten. 

Vragen? Neem contact met ons op 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch of per mail, maar ook via het contactformulier op de website.