Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging voor bedrijven in Utrecht 

Heeft u vele jaren geleden een tapijt in uw bedrijfspand laten leggen? Dan is de kans groot dat deze vloerbedekking er niet meer zo mooi uitziet als enkele jaren geleden. Tapijt gaat lang mee, maar is niet onderhoudsvriendelijk. Zeker hardnekkige vlekken zijn moeilijk te verwijderen. Gelukkig kan Chem-Dry C&W u helpen uw tapijt weer schoon, netjes en representatief te maken. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Altijd een schoon tapijt 

Huurt u Chem-Dry C&W in voor het reinigen van uw tapijt, dan weet u zeker dat de vloerbedekking voor honderd procent gereinigd wordt. Zelfs hardnekkige vlekken verdwijnen als sneeuw voor de zon. Uw tapijt ziet er weer als nieuw uit, terwijl deze al vele jaren oud is. 

Wilt u altijd een schoon tapijt? Maak dan gebruik van onze periodieke tapijtreiniging. U bepaalt zelf hoe vaak onze schoonmakers langs moeten komen bij uw bedrijf. Dit kan eens per kwartaal zijn, maar ook eens per jaar. 

Een representatief bedrijfspand met Chem-Dry C&W 

De uitstraling van uw tapijt heeft zeker invloed op de uitstraling van uw bedrijfspand in het algemeen. Zit de vloerbedekking vol vlekken, dan laat dit zeker een slechte indruk achter bij de bezoekers van uw bedrijfspand. Wilt u voorkomen dat de bezoekers van uw bedrijf een slechte eerste indruk krijgen van uw organisatie, puur door het vlekkerige tapijt op de vloer? Huur Chem-Dry C&W dan in om dit tapijt te reinigen, zodat deze er netjes en representatief uitziet. 

Contact opnemen met Chem-Dry C&W 

Wilt u onze schoonmakers inhuren voor een professionele tapijtreiniging in Utrecht? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch contact met ons opnemen, maar wij zijn ook bereikbaar per e-mail. Ook kunnen bedrijven die gebruik willen maken van onze diensten ons contactformulier op de website invullen.