Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging voor gemeenten 

Het is erg belangrijk dat het gemeentehuis er netjes en representatief uit ziet. Er komen iedere dag schoonmakers langs om te stofzuigen, de bureaus schoon te maken en de beeldschermen te poetsen, maar die lelijke vlekken in het tapijt blijven helaas zitten. Hebben de vlekken in het tapijt een negatieve invloed op de uitstraling van uw gemeentehuis? Dan huurt u Chem-Dry C&W in, een schoonmaakbedrijf dat gespecialiseerd is in de tapijtreiniging voor gemeenten. 

Neem contact met ons op

 

Vele jaren plezier van een schoon tapijt 

Huurt u onze schoonmakers in om uw tapijt onder handen te nemen, dan verdwijnen die lelijke vlekken als sneeuw voor de zon. Zelfs hardnekkige vlekken, bijvoorbeeld van koffie of fruit, worden verwijderd. En omdat wij uw tapijt reinigen met een milieuvriendelijk middel dat geen vuilaantrekkend residu achterlaat op de vloerbedekking, blijft uw tapijt langere tijd schoon. Investeert u in de dienstverlening van Chem-Dry C&W, dan heeft u hier jaren plezier van. 

Andere diensten van Chem-Dry C&W 

Wij kunnen uw tapijt niet alleen reinigen, maar kunnen de vloerbedekking ook op andere manieren onder handen nemen. Zo kunnen wij de vloerbedekking indien gewenst ook voorzien van een nieuwe beschermlaag, die ervoor zorgt dat vlekken minder goed hechten en dus gemakkelijker te verwijderen zijn in de toekomst. Ook kunnen wij uw vloerbedekking antistatisch maken, om uw elektronische apparaten te beschermen. En heeft u last van huismijt of wilt u dit voorkomen? Dan brengen wij graag een anti huismijt middel op het tapijt aan. Het is zelfs mogelijk de vloerbedekking een antibacteriële behandeling te geven. 

Vragen? Wij staan altijd voor u klaar 

Heeft u vragen over onze expertise met betrekking tot tapijtreiniging voor gemeenten? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per e-mail en door ons online contactformulier in te vullen.