Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging gemeente Ede 

Tapijt heeft een lange levensduur, maar een stoffen vloerbedekking is niet altijd handig. Het grote nadeel van deze vloerbedekking, is het feit dat tapijt zich niet gemakkelijk laat reinigen. Zitten er eenmaal vlekken op de vloerbedekking, dan krijgt u deze er bijna niet meer uit. Gelukkig heeft Chem-Dry C&W de kennis, vaardigheden én middelen om uw tapijt honderd procent hygiënisch te krijgen. Zelfs als deze extreem vies is geworden door de jaren heen. 

Neem contact met ons op

tapijt consument

Tapijtreiniging door een ervaren schoonmaakbedrijf 

Chem-Dry C&W is al jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten tapijten. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten vloerbedekking schoonmaken. Dit doen wij niet alleen nauwkeurig, maar ook erg snel. En omdat wij enkel milieuvriendelijke producten gebruiken om uw tapijt schoon te maken, hoeft u zich geen zorgen te maken om de ecologische voetafdruk van uw bedrijf. 

Andere behandelingen voor uw tapijt 

Wij kunnen uw vloerbedekking niet alleen reinigen, maar kunnen deze ook verder behandelen. Zo kunnen wij bijvoorbeeld een beschermlaag op de vloerbedekking aanbrengen, waardoor deze minder snel vies wordt. Daarnaast is het ook mogelijk uw vloerbedekking een antibacteriële behandeling te geven of te behandelen met een anti huismijt middel. Is uw tapijt regelmatig statisch? Dan voeren wij graag onze anti statische behandeling uit, zodat u geen last meer heeft van een statische vloerbedekking in de toekomst. 

Direct een afspraak maken 

Wilt u direct een afspraak maken voor een professionele tapijtreiniging in de gemeente Ede? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag op de korte termijn bij u langs om het tapijt in uw bedrijfspand, winkel, zorginstelling of overheidsinstelling onder handen te nemen. U kunt ons bellen en mailen, maar u kunt ook het contactformulier op de website invullen.