Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging gemeente Utrecht 

U heeft vele jaren geleden een nieuw tapijt gekocht. Op dat moment was u hartstikke tevreden met de vloerbedekking, maar nu is dit wel anders. Door de jaren heen is het tapijt namelijk erg vies geworden. Door het knoeien met dranken en voedingsmiddelen, maar ook gewoon door intensief gebruik. Ziet de vloerbedekking er niet meer representatief uit, maar wilt u deze niet vervangen? Huur dan Chem-Dry C&W in voor professionele tapijtreiniging in de gemeente Utrecht. 

Neem contact met ons op

vlekken verwijderen wijn

Uw tapijt weer zo goed als nieuw 

Laat u uw tapijt reinigen door onze experts, dan ziet uw vloerbedekking er al snel weer zo goed als nieuw uit. Kleine vlekken worden verwijderd, maar ook hardnekkige en grote vlekken verdwijnen. Daarnaast krijgt uw vloerbedekking de oorspronkelijke kleur weer terug. Verkleuringen door de zon kunnen wij niet verhelpen, maar verkleuringen door intensief gebruik worden wel aangepakt tijdens onze professionele tapijtreiniging. 

Andere diensten van Chem-Dry C&W 

Wij kunnen het tapijt in uw bedrijfspand niet alleen reinigen, maar bieden ook andere diensten aan. Het gaat om de volgende specialismen:

  • Het aanbrengen van een nieuwe beschermlaag op uw tapijt. 
  • Het aanbrengen van een anti statische laag op uw tapijt. 
  • Het uitvoeren van een antibacteriële tapijtbehandeling
  • Het aanbrengen van een anti huismijt middel op uw tapijt. 

Bovenstaande behandelingen kunnen wij los uitvoeren, maar ook met elkaar combineren. 

Voor bedrijven, zorginstellingen en overheidsinstellingen 

Chem-Dry C&W staat klaar voor bedrijven, maar ook voor zorginstellingen en overheidsinstellingen in de gemeente Utrecht en de directe omgeving van deze gemeente. Wij kunnen vrijwel alle soorten stoffen vloerbedekking reinigen en gaan geen enkele uitdaging uit de weg. Meer weten of een afspraak maken met Chem-Dry C&W? Neem dan contact met ons op. Dit kan telefonisch, per mail of door ons contactformulier in te vullen.