Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging voor kantoren

In de meeste kantoorpanden ligt tapijt op de vloer. Een tapijt op de vloer geeft de kantoorruimte een professionele en rustige uitstraling, maar deze vloerbedekking heeft ook een groot nadeel. Tapijt is namelijk lastig te onderhouden, zeker als er eenmaal hardnekkige vlekken in zitten. Heeft u een of meerdere grote vlekken in uw project- of vilttapijt op kantoor? Dan is het helaas heel lastig deze zelf te verwijderen. U kunt in dit geval het beste een professionele tapijtreiniger inhuren, zoals Chem-Dry C&W.

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk 2

Professionele reiniging: altijd een egaal schoon tapijt

Chem-Dry C&W heeft jaren ervaring in het verwijderen van zowel kleine als grote vlekken. Huurt u onze schoonmakers in om de vloer in uw kantoorpand te reinigen, dan weet u zeker dat u aan het einde van de rit een egaal schoon tapijt krijgt. Wij kunnen vlekken namelijk optimaal verwijderen, zonder dat de behandelde delen van het tapijt een hele andere kleur krijgen dan de rest van de vloerbedekking.

Ook reinigen wij uw tapijt erg snel. Na het behandelen van de vloerbedekking, is het tapijt binnen twee uur droog. U kunt het tapijt zelfs direct belopen, zodat u gewoon weer aan het werk kunt. U verliest dus geen kostbare werktijd als u Chem-Dry C&W inhuurt.

Milieuvriendelijke reiniging door Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W gebruikt geen schadelijke zepen bij tapijtreiniging voor kantoren. Door enkel gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, leveren wij een actieve bijdrage in de bescherming van het milieu. Ook blijft er geen vuilaantrekkend residu achter van onze schoonmaakmiddelen in uw tapijt. Dit betekent simpelweg dat u langer van een schoon tapijt kunt profiteren.

Meer weten over onze werkwijze? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken voor professionele tapijtreiniging, kunt u contact met ons opnemen.