Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Arnhem 

U en vele anderen lopen iedere dag over het tapijt in uw kantoorpand heen. Hierdoor wordt het tapijt vanzelf vies, zelfs als uw schoenen vrijwel altijd schoon zijn. Is uw tapijt zo vies, dat de vieze vloerbedekking een negatieve invloed heeft op de uitstraling van uw kantoor? Dan laat u het tapijt reinigen. Dit kan professionele tapijtreiniger Chem-Dry C&W voor u doen. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk 2

Projecttapijt laten reinigen door Chem-Dry C&W 

Projecttapijt is erg kostbaar. Zitten er vieze vlekken in deze vloerbedekking, dan is het zonde het projecttapijt direct te vervangen. Dit is simpelweg erg duur. U kunt geld besparen door uw projecttapijt te laten reinigen. Wij komen bij u langs, gebruiken de juiste schoonmaakmiddelen om het gehele projecttapijt te behandelen en voor u het weet, ziet de vloer er weer zo goed als nieuw uit. 

Vilttapijt laten reinigen door Chem-Dry C&W 

Heeft u vilttapijt in uw kantoorpand in Arnhem? Dan kunt u ons ook bellen om uw tapijt te laten reinigen. Wij halen alle meubels van de vloer, om vervolgens de vloerbedekking te reinigen. En wilt u slechts een deel van de vloerbedekking laten reinigen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Tapijttegels laten reinigen door Chem-Dry C&W 

Tot slot kan deze tapijtreiniger ook tapijttegels reinigen. Wij raden u zelfs aan vieze tegels niet te vervangen, want nieuwe tegels hebben een andere kleur dan uw bestaande tegels. Door de vieze tegels te laten reinigen, ziet u geen kleurverschil en ziet uw vloer er netjes en representatief uit. Daarnaast is het reinigen van de tegels goedkoper dan het vervangen van de tegels. 
 
Wilt u meer weten over deze ervaren tapijtreiniger? Neem dan gerust contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over onze dienstverlening en kunnen al uw vragen beantwoorden.