Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Duiven

Is het tapijt in uw kantoor vies, dan ziet de kantoorruimte er niet meer representatief uit. Wilt u eigenlijk regelmatig klanten en/of leveranciers ontvangen, maar laat u zich tegenhouden door uw vieze vloerbedekking? Dan is het tijd om hier verandering in te brengen. Chem-Dry C&W komt graag bij u langs om uw tapijt hygiënisch schoon te reinigen. 

Contact opnemen

Tapijt reinigen zakelijk 2

Tapijt reinigen door Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in het schoonmaken van tapijten. Niet alleen bij particulieren, maar ook bij bedrijven in Duiven en omgeving. Wij kunnen alle soorten tapijten schoonmaken. Denk hierbij aan projecttapijt, maar ook aan vilttapijt en zelfs tapijttegels. U geeft aan welk deel van de vloerbedekking u schoon wil laten maken en wij gaan direct aan de slag. Zo kunt u uw gehele vloerbedekking laten schoonmaken, maar bijvoorbeeld ook een enkele tapijttegel.

Vloer onderhouden door Chem-Dry C&W

Heeft u uw vloerbedekking laten schoonmaken door Chem-Dry C&W? Dan kunt u ervoor kiezen uw vloerbedekking vervolgens goed te laten onderhouden. Door de vloerbedekking te laten onderhouden, voorkomt u dat deze weer net zo vies wordt als voorheen het geval was. Ook bent u in dit geval goedkoper uit, want periodiek onderhoud is altijd goedkoper dan eenmalige hardnekkige reiniging. 

Chem-Dry C&W stelt graag een onderhoudsplan op om ook uw vloerbedekking op de juiste momenten schoon te maken.

Een hygiënisch schone vloer met Chem-Dry C&W

Wilt u een hygiënisch schone vloerbedekking in uw kantoor? Maak dan een afspraak met Chem-Dry C&W, door contact met ons op te nemen. Wij komen zo snel mogelijk bij u langs om uw vloerbedekking vakkundig, nauwkeurig én snel schoon te maken.