Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Ede

Is het tapijt van uw kantoorruimte vies? Dan kunt u uw vloerbedekking vervangen, maar dit kost wel veel geld. Wilt u niet te veel geld uitgeven, maar wilt u wel dat uw kantoorruimte er netjes en representatief uit ziet? Dan laat u uw tapijt reinigen door Chem-Dry C&W.

Contact opnemen 

Tapijt reinigen zakelijk 2

Een representatief kantoor met Chem-Dry C&W

Het is belangrijk dat uw kantoorruimte er representatief uit ziet. Dit kan alleen als de vloerbedekking er netjes uit ziet. Is dit bij uw kantoorruimte in Ede niet meer het geval? Dan komen wij de vloerbedekking graag volledig schoonmaken. Zijn onze schoonmakers langs geweest, dan ziet de kantoorruimte er weer op en top representatief uit. Schaamt u zich nu klanten en leveranciers te ontvangen, door de vieze vloerbedekking in uw kantoorruimte? Dan is dit na ons bezoekje zeker niet meer het geval.

Geld besparen met Chem-Dry C&W

Het schoonmaken van een vieze vloerbedekking is altijd goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe vloerbedekking. Huurt u Chem-Dry C&W voor professionele tapijtreiniging, dan bent u dus altijd goedkoper uit dan wanneer u een nieuwe vloerbedekking laat leggen.

Chem-Dry C&W: een ervaren en betrouwbare partner

Chem-Dry C&W heeft al jaren ervaring met het schoonmaken van verschillende soorten tapijten. Door onze jarenlange ervaring in het vak, weten wij precies hoe wij iedere soort vloerbedekking moeten schoonmaken. Ook kunnen wij uw tapijt snel schoonmaken. Dit betekent dat u niet dagen uit uw kantoorruimte hoeft te blijven, maar gewoon weer snel aan het werk kunt. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Neem dan gerust contact met ons op. Ook als u een afspraak wil maken met Chem-Dry C&W, kunt u contact met ons opnemen. Wij komen graag zo snel mogelijk bij u langs om uw vloerbedekking te reinigen.