Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Maarssen

U laat uw kantoorpand iedere week schoonmaken, maar het tapijt wordt niet gereinigd. Omdat de vloerbedekking nooit gereinigd wordt, ziet deze er onhygiënisch uit. Wilt u hier iets aan doen? Dan kunt u uw vloerbedekking laten reinigen door een professionele tapijtreiniger: Chem-Dry C&W. Wij komen naar uw kantoorpand in Maarssen om uw vloerbedekking schoon te maken.

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Professionele reiniging voor alle soorten tapijten

Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten vloerbedekking op professionele wijze reinigen. Heeft u projecttapijt in uw kantoor liggen, dan kunnen wij deze vloerbedekking voor u reinigen. Heeft u jaren geleden vilttapijt laten leggen, dan kunnen wij deze vloerbedekking voor u schoonmaken. En heeft u tapijttegels in uw kantoorpand liggen? Dan kunnen wij alle tegels reinigen, maar ook enkel de tegels die een schoonmaakbeurt nodig hebben.

Waarom Chem-Dry C&W voor tapijt reinigen?

Wij raden u aan een professional in te huren voor het reinigen van uw tapijt. Huurt u Chem-Dry C&W in voor professionele reiniging, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste werken wij niet alleen vakkundig, maar ook snel. Voor u het weet, is uw complete vloerbedekking schoongemaakt. Daarnaast werken wij met milieuvriendelijke producten. Onze professionele reiniging heeft dan ook geen slechte invloed op het milieu. 
 
Tot slot werken wij met schoonmaakmiddelen die geen residu achterlaten in uw vloerbedekking. Omdat dit residu vaak vuil aantrekt, kunnen wij op deze manier voorkomen dat uw vloerbedekking weer snel vies wordt. Kortom: bij Chem-Dry C&W profiteert u van resultaat op de lange termijn.

Een afspraak maken? Neem contact op 

Bent u het zat dat uw vloerbedekking er zo onhygiënisch uit ziet? Maak dan een afspraak met Chem-Dry C&W. Deze tapijtreiniger komt graag naar uw kantoorpand om de vloer volledig te reinigen.