Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Nieuwegein

Wilt u het tapijt in uw kantoorruimte laten reinigen? Dan komt Chem-Dry C&W graag bij u langs. Wij maken de vloerbedekking niet alleen grondig schoon, maar doen dit ook snel. Huurt u onze schoonmakers in voor vakkundige tapijtreiniging, dan weet u zeker dat u uw kantoorruimte niet lang hoeft te verlaten. Zo worden uw bedrijfsprocessen minimaal verstoord.

contact opnemen

tapijt consument

Chem-Dry C&W: voor alle soorten tapijt

De schoonmakers van Chem-Dry C&W kunnen alle soorten vloerbedekking behandelen. Denk hierbij aan projecttapijt, maar ook aan vilttapijt. En heeft u tapijttegels in uw kantoorruimte liggen? Dan kunnen wij ook deze schoonmaken. U kunt alle tapijttegels laten schoonmaken door Chem-Dry C&W, maar het is ook mogelijk enkel de vieze tegels schoon te laten maken. Omdat wij jaren ervaring hebben in het vak, kunnen wij deze tegels zonder enig kleurverschil schoonmaken. 

De voordelen van professionele reiniging

Laat u uw vloerbedekking schoonmaken door onze professionele schoonmakers, dan profiteert u van diverse voordelen:
- U weet zeker dat alle vlekken worden verwijderd en uw vloerbedekking hygiënisch schoon wordt. 
- U heeft de garantie dat uw vloerbedekking milieuvriendelijk gereinigd wordt.
- U kunt direct weer over uw vloer lopen.
- U kunt uw vloerbedekking ook in de avond of in het weekend laten schoonmaken. 

Daar komt nog bij dat wij graag een onderhoudsplan opstellen voor uw vloerbedekking. Wilt u zeker weten dat de vloer mooi schoon blijft, dan komen wij graag terug om de vloer te blijven onderhouden.

Chem-Dry C&W: uw tapijtexpert

Chem-Dry C&W is uw tapijtexpert, die graag bij u langskomt om ook uw vloerbedekking schoon te maken. Meer weten over Chem-Dry C&W? Neem dan contact met ons op. Direct een afspraak maken om de vloer in uw kantoor te laten behandelen? Dan kunt u ook contact opnemen.