Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Utrecht

Iedere dag lopen tientallen of zelfs honderden mensen over uw vloerbedekking. Een vloerbedekking die veel belopen wordt, wordt vanzelf vies. Heeft u een vloerbedekking vol vlekken in uw kantoorpand liggen? Dan heeft deze vloerbedekking een negatieve invloed op de uitstraling van uw kantoorruimte. U kunt hier verandering in brengen door de vloer te laten schoonmaken.

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Tapijt reinigen? Huur een professional in

In veel kantoorpanden ligt projecttapijt of vilttapijt. Deze tapijtsoorten zijn lastig schoon te maken, zeker met hardnekkige vlekken. Reinigt u de vloer zelf, dan is de kans groot dat de meeste vlekken gewoon blijven zitten. Ook kunt u de kleur van de vloerbedekking aantasten. 

Door een professional als Chem-Dry C&W in te huren voor tapijtreiniging, weet u zeker dat uw vloerbedekking goed gereinigd wordt. Dit betekent niet alleen dat alle vlekken verdwijnen, maar ook dat de vloerbedekking de egale kleur houdt. Zelfs bij tapijttegels is dit mogelijk, want Chem-Dry C&W kan ook deze tegels egaal en afzonderlijk van elkaar schoonmaken.

De voordelen van Chem-Dry C&W

Huurt u Chem-Dry C&W in voor professionele tapijtreiniging in Utrecht, dan profiteert u van diverse voordelen. Ten eerste weet u zeker dat uw vloer goed schoon wordt en goed schoon blijft. Onze schoonmaakmiddelen laten namelijk geen residu achter in de vloerbedekking en dit betekent dat de vloer langer schoon blijft. Daarnaast werken wij altijd met milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, niet met chemische zepen. Hecht u veel waarde aan een milieuvriendelijke bedrijfsvoering, dan helpen wij deze bedrijfsvoering ook bij de reiniging van uw kantoor voort te zetten.

Tot slot werken wij altijd snel. Na het schoonmaken van uw vloerbedekking, kunt u er direct op lopen. Zo verliest u geen kostbare werktijd. Meer weten over onze professionele, milieuvriendelijke en snelle manier van schoonmaken? Neem dan eenvoudig en snel contact met ons op.