Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Veenendaal

Iedere dag lopen er tientallen of zelfs honderden mensen over de vloer in uw kantoorruimte heen. Hierdoor wordt het tapijt vanzelf vies. Is uw vloerbedekking zo vies geworden, dat uw kantoor er niet meer representatief uit ziet? Dan kunt u Chem-Dry C&W inschakelen om de vloerbedekking te reinigen.

Contact opnemen 

Tapijt reinigen zakelijk

Snel een schoon tapijt met Chem-Dry C&W

Vindt u het belangrijk dat uw vloerbedekking hygiënisch schoon wordt, maar wilt u niet dat uw bedrijfsprocessen verstoord worden door urenlange of dagenlange reiniging? Dan bent u bij Chem-Dry C&W aan het juiste adres. Wij maken uw vloerbedekking altijd grondig schoon, maar ook snel. Hebben we uw tapijt gereinigd, dan kunt u er zelfs direct weer overheen lopen. Zo mist u niet te veel werktijd, maar heeft u wel een schoon tapijt.


Standaard reiniging en specialistische bewerkingen

Wij kunnen uw tapijt alleen reinigen, maar we kunnen uw vloerbedekking ook op een speciale manier behandelen. Chem-Dry C&W biedt diverse specialistische bewerkingen aan. Ten eerste kunnen we een nieuwe beschermlaag aanbrengen op de vloerbedekking, waardoor vuil en vlekken gemakkelijker verwijderd kunnen worden. Daarnaast kunnen we ook een anti statische laag op uw vloerbedekking aanbrengen, zodat er geen ontladingen meer plaatsvinden. Op deze manier wordt uw elektrische apparatuur optimaal beschermd. 

En wilt u uw vloerbedekking beschermen tegen bacteriën of huismijt? Dan geven wij de vloerbedekking een antibacteriële behandeling of een behandeling met een anti-huismijt middel. Beide behandelingen zijn erg effectief.


Direct een afspraak maken? Neem contact op

Kunt u de vieze vloerbedekking in uw kantoorruimte niet langer aanzien? Maak dan een afspraak met onze schoonmakers en laat de vloerbedekking vakkundig en nauwkeurig schoonmaken. Om een afspraak te maken, hoeft u enkel contact op te nemen. Wij komen graag langs op een moment dat u schikt.