Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijt reinigen kantoor Zeist

Enkele jaren geleden heeft u een mooie vloerbedekking voor uw kantoor aangeschaft. Omdat er echter zo veel mensen over de bedrijfsvloer lopen, ziet de vloerbedekking er niet meer mooi uit. Sterker nog, de vlekken in de vloerbedekking geven uw kantoorruimte een ietwat onhygiënische uitstraling. Wilt u hier verandering in brengen? Dan hoeft u het tapijt niet te laten vervangen, maar kunt u er ook voor kiezen de vloerbedekking te laten reinigen door Chem-Dry C&W. 

Neem contact met ons op

tapijt consument

Professionele reiniging door Chem-Dry C&W

Onze professionele schoonmakers kunnen alle soorten tapijten schoonmaken. Wij behandelen niet alleen project- en vilttapijt, maar ook tapijttegels. En omdat wij met de beste schoonmaakmiddelen werken, ontstaat er vrijwel geen kleurverschil na de reiniging. Dit betekent dat uw vloerbedekking niet zomaar schoon wordt, maar egaal schoon wordt gemaakt.

U kunt ons inhuren om uw complete vloerbedekking schoon te laten maken, maar ook om bepaalde delen van de vloerbedekking te behandelen. Heeft u bijvoorbeeld slechts enkele tapijttegels met vlekken, dan kunnen wij ook enkel deze tegels schoonmaken. Zo betaalt u niet veel geld, maar heeft u wel een egaal schone vloer.

Een representatieve kantoorruimte? Maak direct een afspraak

Wilt u dat uw kantoorpand in Zeist er weer helemaal representatief en netjes uit ziet? Maak dan een afspraak om de vloer van uw kantoorpand te laten schoonmaken. Hebben wij uw vloer behandeld, dan kunt u er direct weer overheen lopen. Dit betekent dat u zo min mogelijk werktijd verliest, zelfs als u uw hele vloerbedekking schoon laat maken. En omdat er geen vuilaantrekkend residu in de vloerbedekking achterblijft, blijft uw vloer vele jaren prachtig schoon.

Heeft u vragen over onze werkwijze? Neem dan contact met ons op. Ook als u een afspraak wilt maken voor professionele tapijtreiniging, kunt u contact met ons opnemen.