Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniger

Uw tapijt vertoont soms vlekken die u er moeilijk uit krijgt. U bent dan ook op zoek naar een tapijtreiniger die oude of nieuwe vlekken moeiteloos verwijdert. Maak bij vlekken geen gebruik van huismiddeltjes als groene zeep of afwasmiddel. Hierdoor kunnen er op de lange duur juist grotere vlekken ontstaan. Het is belangrijk om gebruik te maken van een tapijtreiniger die ook in de toekomst vuilafstotend werkt. Hierdoor blijft uw tapijt langer schoon en mooi. Chem-Dry C&W weet als geen ander gebruik te maken van de juiste tapijtreiniger.

Neem contact op

Tapijt reiniger ChemDry C&W

Tapijtreiniger voor particulieren en bedrijven

Een kantoorpand ziet er luxueus uit met een mooi tapijt. Ook in woningen wordt een tapijt gewaardeerd om zijn energiebesparende en geluiddempende eigenschappen. Een vervuild tapijt ziet er niet alleen minder mooi uit, ook bent u sneller geneigd deze volledig te vervangen. Om hoge kosten te besparen maakt u gebruik van de diensten van Chem-Dry C&W. Wij maken gebruik van een tapijtreiniger die een diepe werking garandeert. Hierdoor verdwijnen vlekken en wordt vuil in de toekomst minder snel aangetrokken. Zo maken wijj onder andere gebruik van het basis reinigingsmiddel 'The Natural'. Dit middel werkt zeer effectief dankzij ingesloten koolzuur. Hardnekkige vlekken kunnen wij op verschillende methoden voorbehandelen. Ook een nabehandeling is mogelijk.

Regio Utrecht en omgeving

Wenst u gebruik te maken van de diensten en de tapijtreiniger van Chem-Dry C&W, dan zijn wij beschikbaar in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Omdat wij de kosten voor u graag laag houden berekenen wij geen voorrijkosten. Daarnaast maken wij gebruik van milieuvriendelijke producten en een milieubewuste reinigingsmethode. Het resultaat is een tapijt dat er weer net zo mooi uitziet als vroeger. U ontvangt garantie op al onze werkzaamheden. Hierdoor kunt u vertrouwen op 19 jaar ervaring en kennis van de schoonmaakspecialist in uw buurt.