Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging

Ziet uw tapijt er vervuild uit? Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in tapijtreiniging en het verwijderen van vlekken. Alle soorten kleden kunnen moeiteloos gereinigd worden door middel van onze speciale behandeling. Met ruim 19 jaar ervaring kunt u vertrouwen op onze kennis en ervaring. Ook voor kostbare tapijten die een speciale behandeling nodig hebben bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw tapijt weer stralend schoon wordt. Zelfs de meest hardnekkige vlekken kunnen door Chem-Dry C&W verwijderd worden.

Tapijt reinigen zakelijk

Milieuvriendelijke producten en reinigingsmethoden

Bij het grondig reinigen van een tapijt wordt vaak gedacht aan het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen. Wij streven ernaar om alle tapijten op een milieuvriendelijke wijze te reinigen. Zo wordt er onder andere gebruik gemaakt van het basis reinigingsmiddel 'the Natural'. Dit middel is voorzien van actieve koolzuur waardoor het diep in de vezels doordringt. Hierdoor lost vuil snel op en kunnen we spreken van een uitstekend eindresultaat. Met behulp van de sproei-extractie methode wordt er minder water verbruikt. Ook dit is beter voor het milieu. U ziet: een stralend schoon tapijt hoeft niet ten koste te gaan van de toekomst van onze aarde.

De werkwijze van ons bedrijf

De schoonmaakspecialist bekijkt vooraf wat de beste behandeling voor het kleed is. Zo kan er een voorbehandeling uitgevoerd worden waarbij vuil uit het tapijt geborsteld wordt. Hardnekkige vlekken als koffie, thee, inkt, make-up of andere vlekken krijgen een speciale behandeling. Naast de basisbehandeling is ook een nabehandeling mogelijk. Bovendien kan er gekozen worden voor een anti allergene en bacteriën behandeling. Hierdoor zullen de gevolgen van allergieën sterk verminderen. Chem-Dry C&W komt zowel bij bedrijven als particulieren thuis. Wij werken in de regio Utrecht, Nieuwegein en Ede. Er worden geen voorrijkosten berekend.