Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Arnhem

Uw tapijt reinigen in Arnhem? Chem-Dry C&W kan u hiermee goed van dienst zijn. Wij weten uit ervaring dat het reinigen van tapijt niet altijd gebeurt zoals het zou moeten, en wanneer het zou moeten. Daardoor krijgt men vaak hardnekkige vlekken zoals bijvoorbeeld thee, koffie of inloopvuil. Tevens is er na verloop van tijd een ophoping van stof. Daardoor ziet uw vloerbekleding er niet alleen minder fris uit. Het is bovendien ook ongezond.

Vooral in gebouwen met airco circuleert het stof heel gemakkelijk en wordt ingeademd. Daarom is regelmatige en professionele tapijtreiniging van groot belang. Wij hebben jarenlange ervaring en weten hoe tapijten het hard te verduren krijgen. Wij gaan voor een grondige reiniging waardoor uw vloerbedekking lang meegaat.

vlekken verwijderen wijn

Tapijtreiniging: hoe pakken wij dit aan?

Uw tapijtreiniging in Arnhem is onze zorg. We beginnen met een grondige voorbehandeling van de zichtbare vlekken. Daarna gaan we het gehele tapijt behandelen. Met behulp van minuscule koolzuurbelletjes worden vuil en vlekken uit het tapijt losgebruist en voeren we een dieptereiniging uit met aangepaste producten. Deze zijn veilig voor mens en dier en milieuvriendelijk. Vervolgens gaan wij uw vloerbedekking goed losborstelen en hardnekkige vlekken krijgen zo nodig een extra behandeling met specialistische middelen. Tevens stellen wij u een behandeling met een vuil- en vlekafstotend product voor. Hierdoor blijft u tapijt er langer mooi uitzien en wordt slijtage tegen gegaan.

Tot slot gaan we grondig stofzuigen en ziet uw tapijt er weer lekker schoon en fris uit. Wij zijn pas tevreden als uw tapijt er weer stralend bij ligt zoals u deze hebt aangekocht.

Uw tapijt laten reinigen door Chem-Dry C&W

Als u uw tapijt in Arnhem of omgeving wilt laten reinigen, contacteer ons dan via de website, of bel ons op het gratis nummer. Wij komen bekijken wat er precies nodig is om uw tapijt in Arnhem te reinigen en in optimale conditie te krijgen. Wij maken een gratis en vrijblijvende offerte en bespreken deze graag met u. Op die manier hoeft u geen onnodige kosten te maken. Als u besluit om uw vloerbedekking door ons te laten reinigen, komt ons gespecialiseerde team uw tapijt verzorgen volgens de afspraken. Wij zijn benieuwd naar uw als nieuw uitziende tapijt. U ook?