Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Bennekom

Een schoon tapijt laat een hele andere indruk achter dan een tapijt vol vieze vlekken. Heeft u een vervuild tapijt in uw woning of bedrijfspand liggen, dan heeft dit een negatieve invloed op de gehele uitstraling van uw interieur. Om de uitstraling van uw interieur te verbeteren, raden wij u aan om in professionele tapijtreiniging in Bennekom door Chem-Dry C&W te investeren. 

Neem contact met ons op

tapijt consument

Chem-Dry C&W: uw expert voor het reinigen van alle soorten tapijten

Het reinigen van tapijten is niet eenvoudig. Hier heeft u namelijk niet alleen bepaalde kennis en vaardigheden voor nodig, maar ook de juiste schoonmaakmiddelen. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten tapijten schoonmaken. Denk hierbij aan projecttapijt, vilttapijt en bolontapijt in bedrijfspanden, maar ook aan verschillende soorten vloerkleden die u in de woonkamer, de slaapkamer of de studeerkamer heeft liggen. Zelfs als er meerdere hardnekkige vlekken in uw delicate tapijt zitten, kunnen wij deze vlekken helemaal laten verdwijnen. 

Door in de professionele reiniging van uw tapijt te investeren, kunt u veel geld besparen. Met de reiniging van uw tapijt verlengt u namelijk de levensduur van de vloerbedekking, zodat u minder snel in een nieuw tapijt hoeft te investeren. 

Professionele reiniging door Chem-Dry C&W in Bennekom: voor particulieren en bedrijven

Chem-Dry C&W gaat geen uitdaging uit de weg bij het reinigen van tapijten in Bennekom en omgeving. Daarom helpen wij niet alleen particulieren met het reinigen van hun vervuilde tapijten, maar kunnen wij ook bedrijven helpen door professionele tapijtreiniging uit te voeren. Zelfs als u honderden vierkante meters aan tapijt wil laten reinigen in uw kantoorpand of winkelpand, kunt u dit door onze schoonmakers laten doen. 

Wilt u meer weten over onze dienstverlening bij het reinigen van tapijten? Neem dan contact met ons op en wij beantwoorden al uw vragen.