Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Bilthoven

Het reinigen van tapijten is niet gemakkelijk en zeker niet als er een hardnekkige vlek in het stof zit. Heeft u een flinke vlek in uw tapijt zitten en krijgt u deze vlek er zelf niet uit? Dan kunt u gebruik maken van de expertise van Chem-Dry C&W. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van tapijten van bedrijven, maar ook in de reiniging van tapijten van particulieren.

Neem contact met ons op

reiniging tapijt

Het voordeel van het reinigen van uw tapijt

Heeft u een hardnekkige vlek in uw tapijt, dan kunt u er uiteraard voor kiezen om het tapijt helemaal te vervangen. Een nadeel van het vervangen van het tapijt, is het feit dat dit veel geld kan kosten. Gaat het om een tapijt in een bedrijfspand, dan kan de kleur van het nieuwe tapijt verschillen van de kleur van het oude tapijt, dat in de andere delen van het pand ligt. 

Een groot voordeel van professionele tapijtreiniging in Bilthoven door onze schoonmaakspecialisten, is het feit dat u een gloednieuw ogend tapijt krijgt zonder hier veel geld in te investeren. Het schoonmaken van tapijt is goedkoper dan het vervangen van tapijt, dus u bent met onze dienstverlening altijd goedkoper uit. 

Chem-Dry C&W: uw tapijtreiniging expert

Chem-Dry C&W is al 20 jaar gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten tapijten. Denk hierbij aan de tapijtvloeren van bedrijven, maar ook aan de vloerbedekking in woningen. Investeert u in onze dienstverlening, dan weet u zeker dat u goed geholpen wordt en dat uw tapijt aan het einde van de rit helemaal schoon is. Meer weten over onze dienstverlening bij bedrijven en particulieren? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag door uw vragen te beantwoorden en eventueel direct een afspraak te maken voor het reinigen van uw vieze tapijt.