Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Didam

Het reinigen van tapijten is niet eenvoudig. Niet alleen omdat viezigheden niet gemakkelijk uit tapijten komen, maar ook zeker omdat tapijten op de juiste manier gereinigd moeten worden. Gebeurt dit niet, dan is de kans groot dat het tapijt blijvend beschadigt en dit wilt u natuurlijk voorkomen. Door een expert als Chem-Dry C&W in te schakelen voor het reinigen van uw tapijt, weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt.

neem contact met ons op

tapijt consument

Tapijtreiniging bij bedrijven en particulieren in Didam en omgeving

Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten tapijten. Dit kunnen tapijten van bedrijven zijn, maar het kan ook gaan om het tapijt van een particulier. Is het tapijt in uw bedrijfspand door de jaren heen flink vies geworden, maar wilt u niet meteen investeren in een nieuw tapijt? Dan kunt u investeren in de professionele tapijtreiniging door Chem-Dry C&W in Didam en omgeving. Chem-Dry C&W heeft door de jaren heen al vele bedrijven ondersteund in het reinigen van tapijten, waarna de vloeren er weer zo goed als nieuw uit zagen.

Is het tapijt in uw woning vies of heeft u te maken met een wollen kleed of karpet met een flinke vlek? Dan kunt u ook contact opnemen met Chem-Dry C&W om de vloedbedekking geheel schoon te laten maken zonder dat u hier later iets van ziet op het tapijt.

Chem-Dry C&W: uw ervaren tapijtreiniger

Chem-Dry C&W is een schoonmaakbedrijf dat zich door de jaren heen gespecialiseerd heeft in het reinigen van meubels en vloeren. Het gaat niet alleen om houten vloeren en tegels, maar ook om vloeren met vloerbedekking. Heeft u al jaren dezelfde vloerbedekking en ziet deze stoffen bedekking er niet meer mooi uit? Dan kunt u Chem-Dry C&W inschakelen. Meer weten? Neem dan contact met ons op, want wij helpen u graag.

Direct contact opnemen