Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Dieren

Door de jaren heen kunnen er vervelende vlekken in uw tapijt komen. Er kunnen vlekken ontstaan door het knoeien van voedingsmiddelen en vloeistoffen, maar ook door vieze schoenen of gewoon door het dagelijkse lopen over het tapijt. Ziet uw tapijt er eigenlijk niet meer mooi uit door vele vlekken, maar vindt u het zonde om een heel nieuw tapijt aan te schaffen? Dan kunt u er ook voor kiezen om in professionele reiniging te investeren. Chem-Dry C&W is u graag van dienst.

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Tapijtreiniging bij particulieren

Dat ene prachtige tapijt in uw woning of die mooie vloerbedekking in huis kan flink lelijk worden door een grote vlek. Dit betekent niet dat u uw tapijt weg moet gooien of de vloerbedekking helemaal moet vervangen, maar dat u een professionele tapijtreiniger moet raadplegen. Wij helpen u graag zelfs de grootste en meest hardnekkige vlekken uit uw tapijt te halen, zodat u geen nieuw tapijt hoeft te kopen. 

Tapijtreiniging bij bedrijven

Wij helpen niet alleen particulieren met het reinigen van hun tapijt, maar kunnen ook bedrijven van dienst zijn. Zelfs als het complete tapijt van uw bedrijfspand schoongemaakt moet worden, kunnen wij u helpen. En gaat het om een klein oppervlak van een groter tapijt, dan zorgen wij ervoor dat dit deel van het tapijt schoon wordt en dezelfde kleur behoudt als de rest van de vloer. Het schoongemaakte stuk ziet er niet lichter of donkerder uit dan de rest, maar valt helemaal niet op en is gewoon schoon. 

Profiteer van 20 jaar ervaring met Chem-Dry C&W

Chem-Dry C&W heeft al 20 jaar ervaring in het reinigen van tapijten en hier kunt u van profiteren door ons in te huren voor het schoonmaken van uw tapijt. Meer weten? Neem dan contact met ons op.