Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Doesburg

Door het laten vallen van een glas drinken, vieze schoenen of simpelweg slijtage door de jaren heen, kunnen er vlekken op het tapijt komen. Zitten er vlekken op de vloerbedekking, dan ziet de vloer er meteen vies en onhygiënisch uit. U kunt deze uitstraling veranderen door nieuwe vloerbedekking aan te schaffen, maar u kunt ook investeren in professionele tapijtreiniging in Doesburg door onze ervaren schoonmaakspecialisten. Uw tapijt ziet er weer zo goed als nieuw uit, zonder een geheel nieuw tapijt aan te moeten schaffen en te laten leggen.

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk 2

Het reinigen van tapijten bij particulieren en bedrijven

Zowel particulieren als bedrijven kunnen te maken krijgen met vieze vlekken in het tapijt en daarom bedienen wij beide doelgroepen. U kunt gebruik maken van onze dienstverlening als het tapijt in uw woning vies is geworden, maar ook voor de grootschalige reiniging van het tapijt in uw kantoorpand.

Wij raden alle bedrijven aan om hun tapijten regelmatig te laten reinigen, ongeveer eens per drie jaar. Door middel van professionele en duurzame tapijtreiniging ziet uw kantoorpand er namelijk veel netter en representatiever uit en gaat het tapijt bovendien langer mee. Dit betekent dat u minder snel in nieuw tapijt hoeft te investeren, waardoor u veel geld kunt besparen op de lange termijn. 

Altijd resultaat met Chem-Dry C&W

Wij hebben jarenlange ervaring in het schoonmaken van tapijten, werken met de beste schoonmaakmiddelen en zetten de beste specialisten aan het werk. Zo heeft u bij ons altijd de garantie dat uw tapijt helemaal schoon wordt, zelfs bij de meest hardnekkige vlekken. Vragen over onze dienstverlening of meer weten over de tarieven die wij hanteren? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen, zodat wij u meer kunnen vertellen over onze bedrijf, onze werkwijze en de kosten van onze dienstverlening.