Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Ede

Het reinigen van uw tapijt in Ede is dringend nodig? Dan nemen wij graag deze zorg uit uw handen. Wij weten uit onze jarenlange ervaring dat tapijtreiniging niet zo eenvoudig is. Hoe zorgzaam u ook met uw tapijt omgaat, toch gebeuren er ongelukjes met drank, loopvuil, fruit of andere zaken die blijvende vlekken nalaten. Regelmatig stofzuigen is op een gegeven moment niet meer voldoende. Na verloop van tijd is er toch ophoping van stof of zand zodat uw vloerbekleding wat smoezelig wordt en er niet meer zo fris uitziet. Wilt u dat uw tapijt terug straalt zoals u het heeft aangekocht? Dan kunnen wij u goed van dienst zijn.

tapijt consument

Uw tapijt in Ede is onze zorg

Besluit u om uw tapijt in Ede door Chem-Dry C&W te laten reinigen? Dan komen wij graag bij u langs. Tapijtreiniging is voor ons dagelijks werk. Afhankelijk van de staat van uw vloerbekleding en het soort tapijt dat u heeft, kunnen wij u een eerlijk advies en een duidelijke offerte voorleggen. Hieraan zijn geen kosten verbonden en het is geheel vrijblijvend.

We beginnen met het voorbehandelen van moeilijk te verwijderen vlekken. Uw vloerbedekking krijgt vervolgens een algehele diepgaande reinigingsbeurt. Hiervoor gebruiken wij een koolzuur product dat  milieuvriendelijk is en veilig voor mens, dier en omgeving.

Uw tapijt losborstelen en het vuil opnemen is de volgende stap. We doen een tweede controle op hardnekkige vlekken. Indien nodig, pakken wij de resterende vlekken extra aan met speciale middelen. Wij eindigen met een grondige stofzuig beurt. Het is aan te raden om door Chem-Dry C&W een vuil- en vochtafstotende laag te laten aanbrengen. Dit houdt uw kostbare vloerbekleding langer fris.

Waarom tapijtreiniging in Ede door Chem-Dry C&W?

Bent u benieuwd welke tapijtreiniging wij u bieden? Wij reinigen elk type vloertapijt met een aangepast programma van reinigen. Bovendien zorgen wij ook voor andere behandelingen als dit nodig is. Misschien wenst u een anti statische behandeling. Of als u gevoelig bent voor huismijt, allergieën of bepaalde bacteriën, ook dan hebben wij een oplossing voor u. U wilt meer weten? Neem contact met ons op via het gratis telefoonnummer of het invulformulier op onze website. Wij gaan samen met u voor een fris een stralend tapijt.