Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Elst

Ook als u heel zuinig bent op uw tapijt, kan het tapijt door de jaren heen flink vies worden. Dit kan komen door vieze schoenen, maar ook gewoon door het steeds bewandelen van dezelfde looproute. Ziet uw tapijt er echt niet meer netjes uit, maar vindt u het zonde om het complete tapijt te vervangen? Dan kunt u ervoor kiezen om Chem-Dry C&W in te schakelen voor de professionele tapijtreiniging van uw vloerbedekking. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk 2

Professionele tapijtreiniging door Chem-Dry C&W

Het reinigen van een vervuild tapijt is niet lastig. Niet alleen omdat veel vlekken moeilijk te verwijderen zijn, maar ook zeker omdat veel schoonmaakmiddelen lelijke vlekken achterlaten op het tapijt. Door gebruik te maken van onze expertise voor het reinigen van uw vervuilde tapijt, weet u zeker dat dit op de juiste manier gebeurt. Dit betekent dat alle vlekken als sneeuw voor de zon verdwijnen en er geen vlekken van bepaalde schoonmaakmiddelen achter zullen blijven op het tapijt. 

Wij helpen particulieren met het reinigen van hun tapijten, maar komen ook langs bij bedrijven met een vervuild tapijt. Zelfs als u een groot bedrijfspand heeft en de vloerbedekking van het hele pand wil laten schoonmaken, is dit mogelijk. Wij gaan iedere uitdaging aan en helpen u graag om uw tapijt er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. 

Vlekken in uw tapijt? Wij helpen u graag

Chem-Dry C&W heeft een groot werkgebied, die zich ook in Elst (Gelderland) en de omgeving van deze stad uitstrekt. Bent u woonachtig in deze stad of heeft u een bedrijf in de buurt van deze woonplaats? Dan kunt u gebruik maken van onze dienstverlening voor het reinigen van uw tapijt of tapijten. Meer weten of een afspraak maken met onze schoonmakers? Neem dan contact met ons op.