Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging IJsselstein

Zit er een hardnekkige vlek in uw tapijt, dan krijgt u deze vlek er niet zomaar uit. Bij het reinigen van uw tapijt met de verkeerde schoonmaakmiddelen, loopt u zelfs het risico dat de vlek erger wordt en er helemaal niet meer uit gaat. Laat de reiniging van uw tapijt daarom altijd over aan een specialist, die weet wat hij doet en de juiste schoonmaakmiddelen gebruikt. Chem-Dry C&W is al 20 jaar gespecialiseerd in het schoonmaken van verschillende soorten tapijt en helpt u graag met deze klus.

Neem contact met ons op

tapijt consument

Verleng de levensduur van uw tapijt

U kunt uw tapijt eenmalig laten reinigen als er een flinke vlek in zit, maar eigenlijk raden wij alle particulieren en bedrijven met tapijt aan om regelmatig in de reiniging van hun tapijten te investeren. Door tapijt regelmatig te laten reinigen, kunt u de levensduur van de vloerbedekking namelijk flink verlengen. Hierdoor doet u langer met uw tapijt, waardoor u op de lange termijn veel geld kunt besparen.

Het reinigen van tapijten in woningen en bedrijfspanden

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van (kleinere) tapijten in woningen en het schoonmaken van (grotere) tapijten van bedrijven. Wij gaan geen enkele uitdaging uit de weg en reinigen zelfs de meest vieze tapijten. Ook als u denkt dat de vlek echt niet meer uit uw tapijt gaat, kunt u contact met ons opnemen. 

Chem-Dry C&W: ruim 20 jaar ervaring in tapijtreiniging

Met onze 20 jaar ervaring op het gebied van professionele tapijtreiniging, gaan wij geen enkele uitdaging uit de weg. Wij weten precies welke schoonmaakmiddelen te gebruiken bij de klus en hanteren de juiste werkwijze bij het schoonmaken, voor het beste resultaat. Heeft u vragen over onze werkwijze, onze schoonmaakproducten of onze tarieven? Neem dan contact met ons op.