Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging in Nieuwegein

Uw tapijt in Nieuwegein is dringend aan onderhoud toe? Tapijtreiniging is onze specialiteit, en we doen dit al vele jaren. Wij hebben vakkennis en ervaring in reinigen opgebouwd doordat wij met alle soorten tapijten in aanraking komen. Chem-Dry C&W heeft een speciaal programma ontwikkeld dat vlekken en vuil effectief aanpakt. Wij werken precies en netjes en zijn gewend bij particulieren als in zakelijke omgevingen te werken. Wij houden van ons werk en zijn er trots op. Wij gaan dan ook pas bij u weg als uw vloerbekleding weer straalt als nieuw.

tapijt consument

Het verloop van tapijtreiniging

Elke reiniging start met overleg met u. Onze missie is om uw tapijt in Nieuwegein weer een fris en schoon uiterlijk te geven zonder vlekken en vuil. In een standaard reiniging zitten een aantal stappen die wij sowieso doen. Wij gaan hardnekkige vlekken te lijf door deze eerst voor te behandelen. Vervolgens gaan wij uw tapijt dieptereinigen. Het product op basis van koolzuur dringt tot diep in het tapijt door. Uw tapijt wordt daarna losgewerkt met een speciale borstel en het vuil wordt opgenomen. We gaan het tapijt reinigen met groen gecertificeerde middelen die niet alleen veilg zijn voor mens en dier maar uiteraard ook voor uw tapijt. Hardnekkige vlekken worden nogmaals opgespoord en eventueel een tweede keer behandeld. Wij hebben diverse producten in ons assortiment afgestemd op de soort vlek.Tenslotte wordt de schoon gemaakte vloerbedekking nog gestofzuigd voor een perfect eindresultaat. Wilt u nog een extra vocht- en vuil afwerende beschermlaag, dan kan Chem-Dry C&W hier ook voor zorgen.

Extra zorgen voor uw tapijtreiniging in Nieuwegein

Bij uw tapijtreiniging in Nieuwegein hebben wij niet alleen oog voor een uiterlijk mooi tapijt. Ook uw gezondheid is onze zorg. Zo adviseren wij u ook over onze bijkomende behandelingen die soms nodig zijn. Bacteriën, allergieën en huismijt kunnen voor nare gevolgen zorgen. Dit kunnen wij voorkomen door reinigen en een extra speciale behandeling te geven. Ook voor een minder prettig euvel als statische elektriciteit hebben wij een oplossing. Bent u benieuwd hoe wij uw tapijt komen reinigen? Geef ons een seintje per telefoon (gratis nummer) of stuur ons een berichtje via ons online contatcformulier. Wij nemen contact met u op en gaan er samen voor.