Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging in Rhenen

U loopt één keer met vieze schoenen over uw tapijt en er zitten al een paar lelijke vlekken op. Vlekken op een tapijt kunnen het aanzicht van de vloerbedekking echt verpesten en daarom is het verstandig om deze vlekken op professionele wijze te laten verdwijnen. Chem-Dry C&W helpt u hier graag mee. Door onze jarenlange ervaring in het vak, kunnen wij alle soorten vlekken van alle soorten tapijten laten verdwijnen. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Het reinigen van tapijten bij bedrijven in Rhenen en omgeving

Veel organisaties hebben tapijt in het bedrijfspand liggen. Tapijt is vrij onderhoudsvriendelijk, maar vlekken op de vloerbedekking zijn helaas wel lastig te verwijderen. Om dit op de juiste manier te doen, heeft u altijd een professioneel schoonmaakbedrijf nodig. Wij helpen u graag vlekken te verwijderen van uw standaard tapijt, maar ook van uw vilttapijt, bolontapijt of tapijttegels. 

Let op: heeft u een vlek op een enkele tapijttegel? Laat deze tegel dan niet vervangen, maar laat de vlek verwijderen. Bij het vervangen van een enkele tegel, ziet u vaak kleurverschil in de vloerbedekking. Door de tegel te laten reinigen, heeft u hier geen last van en profiteert u van het mooiste eindresultaat.

Het reinigen van tapijten bij particulieren

Heeft u te maken met een lelijke vlek op uw favoriete tapijt in huis? Dan kunt u ons ook inhuren voor het op professionele wijze reinigen van uw tapijt in Den Bosch. Wij reinigen kleine vloerkleden, maar kunnen ook het totale oppervlak van uw stoffen vloerbedekking schoonmaken. Ook maakt het niet uit waar in Rhenen u woonachtig bent, want onze schoonmakers komen overal. 

Heeft u vragen over onze professionele tapijtreiniging? Neem dan gerust contact met ons op, zodat wij al uw vragen kunnen beantwoorden. Direct een afspraak maken? Dan kunt u ook contact met ons opnemen.