Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Maarssen

Een tapijt als vloerbedekking brengt enkele interessante voordelen met zich mee, maar het heeft ook een groot nadeel. Heeft u namelijk tapijt op uw vloer liggen en komt hier een vlek op, dan is deze vlek veel moeilijker te verwijderen dan bij bijvoorbeeld parket, een tegelvloer of een gietvloer. Heeft u een of meerdere vlekken op uw tapijt en kunt u deze echt niet zelf verwijderen? Dan kunt u gebruik maken van de dienstverlening van Chem-Dry C&W

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk

Professionele tapijtreiniging: voor alle vlekken in uw tapijt

Chem-Dry C&W is al vele jaren gespecialiseerd in het reinigen van verschillende soorten tapijten. Het kan gaan om hoogpolig tapijt in een woning, maar ook om eenvoudig tapijt in een bedrijfspand. Of het nu om kleinschalige reiniging bij particulieren of grootschalige reiniging bij bedrijven in Maarssen gaat: Chem-Dry C&W kan u helpen. Zelfs de meest hardnekkige vlekken worden door onze schoonmaakexperts uit het tapijt verwijderd. 

Heeft u tapijttegels in uw bedrijfspand in Maarssen liggen? Dan kunt u ook gebruik maken van onze dienstverlening. U kunt een vieze tapijttegel wel vervangen, maar dan ontstaat er altijd een bepaalde mate van kleurverschil met uw huidige tapijttegels. Door uw vieze tapijttegels te laten reinigen door Chem-Dry C&W, ziet u geen verschil met de andere tapijttegels op uw vloer. Uw vloer ziet er weer zo goed als nieuw uit en dit zonder veel geld te investeren. 

Vies tapijt? Neem direct contact op met Chem-Dry C&W

Heeft u te maken met een vies tapijt in uw woning, een vieze vloerbedekking in huis of vlekken op uw vloerbedekking in het bedrijfspand? Neem dan contact op met Chem-Dry C&W voor professionele, aantrekkelijk geprijsde en duurzame tapijtreiniging in Maarssen. Ook als u vragen heeft over onze dienstverlening voor bedrijven of particulieren, kunt u contact opnemen.