Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Oosterbeek

Door de jaren heen kan tapijt flink vies worden. Door vieze schoenen, maar ook door het knoeien van voedingsmiddelen en dranken. Heeft u een vies tapijt in uw woning of bedrijfspand liggen en tast dit vieze tapijt de uitstraling van het pand aan? Investeer dan in tapijtreiniging in Oosterbeek door Chem-Dry C&W. Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in het reinigen van kleinere tapijten in woningen, maar ook in het reinigen van grote oppervlakken met tapijt in bedrijfspanden. 

Neem contact met ons op

tapijt consument

Reiniging bij particulieren in Oosterbeek

Vloerbedekking in huis is lekker warm aan de voeten, maar helaas is vloerbedekking wel lastiger te reinigen dan bijvoorbeeld parket. Heeft u een vieze vloerbedekking in huis en stoort u zich echt aan de vlekken op de grond? Dan kunt u contact opnemen met Chem-Dry C&W. Zelfs als het vloerkleed in de woonkamer of slaapkamer gereinigd moet worden, kan Chem-Dry C&W dit voor u regelen. 

Reiniging bij bedrijven in Oosterbeek

Chem-Dry C&W is gespecialiseerd in het reinigen van grote vloeroppervlakken met tapijt bij verschillende soorten bedrijven. In plaats van uw vieze tapijt te vervangen met een nieuw exemplaar, kunt u de vloerbedekking in uw kantoorpand ook een make-over geven met behulp van Chem-Dry C&W. Het tapijt ziet er weer zo goed als nieuw uit, maar dan zonder een grote investering te doen in een echt nieuw tapijt. Zelfs tapijttegels kunnen op professionele wijze gereinigd worden, al gaat het om een enkele tegel.

Chem-Dry C&W: uw expert voor tapijtreiniging

Het reinigen van een tapijt is niet eenvoudig. Doet u dit zelf, dan loopt u het risico dat de vlekken toch blijven zitten of dat er kleurverschil ontstaat in de vloerbedekking. Door Chem-Dry C&W in te huren voor de klus, weet u zeker dat het eindresultaat helemaal aan uw eisen voldoet. Meer weten over de dienstverlening van Chem-Dry C&W? Neem dan contact op.