Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Renkum

Tapijt kan erg mooi zijn, maar een groot nadeel van deze vloerbedekking is dat tapijt wel erg lastig schoon te maken is. Zit er een flinke vlek op het tapijt, dan is de kans groot dat u deze vlek er niet helemaal uit krijgt. Gelukkig hoeft u uw tapijt in dit geval niet weg te gooien, want Chem-Dry C&W kan bijna alle vlekken uit uw vloerbedekking halen. Niet alleen kleine vlekken, maar ook hardnekkige vlekken met een flinke omvang. 

Neem contact met ons op

tapijt consument

De voordelen van tapijtreiniging voor uw bedrijf

Veel bedrijven hebben tapijt als vloerbedekking op de grond liggen. Zitten er vlekken op de vloerbedekking, dan hoeft u het tapijt nog niet te vervangen. U kunt er namelijk ook voor kiezen om de vloerbedekking te laten reinigen door onze professionele schoonmakers

Kiest u voor het inhuren van onze schoonmakers voor professionele tapijtreiniging, dan profiteert u van diverse voordelen:

  • U hoeft uw bedrijf niet te sluiten om de vloerbedekking te vervangen, maar blijft gewoon aan het werk als wij uw tapijt reinigen. 
  • U bespaart geld, aangezien het reinigen van een tapijt goedkoper is dan het aanschaffen van een nieuw tapijt. 
  • U krijgt een volledig schoon tapijt, waar u helemaal niet aan kunt zien dat het ooit heel vies is geweest. 

Daar komt nog bij dat wij aantrekkelijke tarieven hanteren voor het reinigen van uw vloerbedekking. U investeert een klein bedrag in de reiniging van uw tapijt en krijgt hier een gloednieuwe vloerbedekking voor terug. 

Chem-Dry C&W: ook voor particulieren

Wij helpen niet alleen bedrijven met het reinigen van hun vloerbedekking, maar kunnen ook bij u in huis langskomen. Meer weten over onze dienstverlening voor particulieren in Renkum en omgeving? Neem dan contact met ons op, want vertellen u graag meer over onze schoonmaakdiensten.