Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Rheden

Door uw tapijt regelmatig te laten onderhouden, kunt u de levensduur van de vloerbedekking flink verlengen. Dit betekent dat u de aanschaf van een nieuw tapijt uit kunt stellen, waardoor u veel geld kunt besparen. Chem-Dry C&W helpt bedrijven hun tapijt te onderhouden, maar we zijn er ook voor particulieren in Rheden en omgeving. Meer over onze dienstverlening, leest u op deze pagina. 

Neem contact met ons op

Tapijt reinigen zakelijk 2

Tapijtreiniging voor bedrijven in Rheden

Wij zijn al jaren gespecialiseerd in het reinigen van tapijten, ook in complete bedrijfspanden. Het maakt niet uit wat voor tapijt u op de vloer heeft liggen, want wij kunnen alle soorten vloerbedekking schoonmaken. Zelfs als u tapijttegels heeft liggen of vilttapijt als vloerbedekking heeft aangeschaft, helpen wij u om deze vloerbedekking schoon te maken en schoon te houden. 

Veel schoonmaakbedrijven weten wel hoe ze standaard tapijt schoon moeten maken, maar hebben niet de juiste kennis en vaardigheden om bolon tapijt te reinigen. Onze schoonmakers weten wel hoe dit moet en helpen u dan ook graag om deze unieke vloerbedekking schoon te maken. Wilt u uw bolon tapijt goed onderhouden met een regelmatige schoonmaakbeurt, dan bent u ook aan het juiste adres bij onze schoonmakers. 

Tapijtreiniging voor particulieren in Rheden

Heeft u vloerbedekking in huis liggen dat door de jaren heen flink vies is geworden of heeft u een mooi tapijt met een flinke vlek? Dan helpen wij u ook graag met de professionele reiniging van uw vloerbedekking of tapijt in Veghel. U kunt ons eenmalig inschakelen om een grote vlek te verwijderen, maar wij kunnen ook eens per paar jaar langskomen om uw vloeren te onderhouden. 

Chem-Dry C&W: altijd milieuvriendelijke reiniging

Wij reinigen uw tapijten altijd op milieuvriendelijke wijze, namelijk met milieuvriendelijke schoonmaakproducten. Heeft u vragen over onze schoonmaakproducten of over onze werkwijze in Rheden en omgeving? Neem dan contact met ons op.