Bel ons gratis op 0800 333 5555

Aanmelden nieuwsbrief

Tapijtreiniging Utrecht 

Bent u toe aan tapijtreiniging in Utrecht? Dan kunnen wij samen met u bekijken wat u precies wenst. Wellicht vindt u dat uw tapijt er niet meer zo fris bij ligt, of het vertoont bijvoorbeeld vlekken van drank, inloopvuil of koffie. Dan is het inderdaad dringend nodig dat uw tapijt gereinigd wordt en er weer stralend bij ligt. Chem-Dry C&W kan om het even welk tapijt weer als nieuw laten schitteren. Hoogpolig, speciaal geweven of design vloerbekleding heeft voor ons geen geheimen meer. Tevens reinigen wij op een milieuvriendelijke manier.

tapijt consument

Wij komen uw tapijt in Utrecht grondig reinigen

Uw tapijtreiniging in Utrecht komen wij graag aanpakken. Wij bekijken eerst het geheel en maken een analyse van wat er precies dient te gebeuren. Hierdoor krijgt u een duidelijk en eerlijk beeld van de mogelijkheden en wij maken voor u een heldere prijsopgave. Wij komen hiervoor geheel vrijblijvend en gratis bij u langs, waardoor u geen onnodige kosten hoeft te maken.

Tijdens de grondige reiniging dringen miljoenen koolzuurbelletjes diep in het tapijt door en stuwen het vuil naar de oppervlakte. Het vuil en de vlekken kunnen daarna effectief verwijderd worden. Hardnekkige vlekken worden extra behandeld met specialistische middelen. Wij maken geen gebruik van vuilaantrekkend zeep, fosfaten of andere schadelijke chemische middelen. De producten van Chem-Dry C&W zijn veilig voor uw tapijt en milieuvriendelijk. Wij gaan zorgvuldig en precies te werk en ons team verlaat de ruimte pas als deze er weer stralend uitziet.

Uw tapijt in Utrecht: weer als nieuw

Als u voor uw tapijtreiniging in Utrecht voor Chem-Dry C&W kiest, dan kiest u voor extra kwaliteit. Naast onze standaard tapijtreiniging bieden wij u ook extra een stof- en vlekkenwerende afwerkingslaag op uw vloerbekleding aan. Tevens kunnen wij zorgen voor anti statische, anti huismijt, anti bacteriële, of anti allergenen behandeling als u dat wenst. Wij kennen deze verschillende problemen en bestrijden ze op maat. Wilt u meer weten over onze manier van reinigen? Neem gerust contact met ons op. Wij gaan er samen voor.